Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Cigiző lányok! Mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigiző lányok! Mi a véleményetek az ilyen pasiról?

Figyelt kérdés

Egyszerűen rajongok a dohányzó lányokért, nagyon vonzónak tartom ha egy csinos nő cigarettázik. Hiába állítják a legtöbben az ellenkezőjét számomra nagyon szexi tud lenni:) Vannak olyan lányok akik el tudnák fogadni ezt egy kapcsolatban? Mert a legtöbben magukat ócsárolják amiért cigiznek, mindenáron le akarnak szokni és kételkedve fogadják ha ezzel állok elő...

Aki nem cigizik legyen olyan kedves és próbálja meg megállni, hogy leírja ide mennyire utálja, gyűlöli a dohányosokat meg a cigi szagát, nem nekik szol a kérdés. Kort írjatok ha kérhetem! Köszönöm:)

2012. jún. 5. 20:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
5%
énis cigizek, de a párom nem, és így letettem, vagy akkor szívom hogyha nincsen velem :) 15/L több mint egy éve szívom, egy 10 hónapos kapcsolat alatt végig cigiztem, de nem vagyok rászokva, nem tudom miért :) nem vagyok képes rászokni, immáron két hete nem gyújtottam rá :)
2012. jún. 23. 16:55
 12/32 Hanariko ***** válasza:
86%

15 évesen a "párom" szó kicsit komoly szerintem... na mindegy.

Amúgy ilyenről én se hallottam még, de keress egy cigis lányt ő biztos értékelni fogja, ha így is szépnek látod:D

2012. júl. 17. 21:24
 13/32 anonim ***** válasza:

Én dohányzom, és én meg úgy látszik a női megfelelőd vagyok, mert nekem meg az tetszik, ha egy pasi dohányzik. Furcsák vagyunk, ez tény. :)

18L

2013. jan. 19. 16:06
 14/32 anonim ***** válasza:
Én dohányzom és nem bánom, ha az aktuális pasim nem akarja kicsavarni a kezemből. 25N
2013. jan. 19. 16:10
 15/32 anonim válasza:
Hát én nem értem mi abban a szexi hogy vki cigizik.Én személy szerint nagyon utálom azokat a lányokat akik cigiznek és sajnálom hogy senkit sem érdekel hogy cigizik vagy nem. Hát ha valaki ennyire meg akar halni az nem is gondol a jövőjére hogy ha talán lesz gyereke akkor ha ő hamar meghal akkor mi lesz velük.....+a cigi őregíti a bőrt (mindenki tudja)és ha egy csinos nő cigizik attól csak hamarabb ráncosodik mindene,tehát ha szép is volt akkor nem sokáig lesz az.Akik meg szeretik a cigit és nem akarnak leszokni azoknak csak gratulálni tudok. Az vmi nagyon felelőtlen az ember, lehet azzal is kiérdemelte hogy cigizik.Sokkal többet kéne foglalkozni a dolgokkal.....
2013. jan. 19. 16:17
 16/32 anonim válasza:
48%
Hát ez vmi baromság... Nem hiszem el hogy van ilyen.....Akik cigiznek nem törődnek az élettel mintha emo-sok lennétek.(taps)Jó hülyék lehettek... Csak a szüleiteket sajnálom.Vagy ha nem törődtek veletek és azért szoktatok rá a cigizésre akkor sem az ő hibájuk ti döntöttetek így...
2013. jan. 19. 16:21
 17/32 anonim válasza:
48%
Te cigizel?Vagy ha nem akkor nézz utána a googleban hogy a ciginek milyen káros hatásai vannak
2013. jan. 19. 16:35
 18/32 anonim ***** válasza:

Én speciel nem dohányzok! Meg tudtam állni a suliban, hogy nem gyújtottam rá, amikor a többiek nagynak képzelték magukat tőle.

Mivel nem dohányzok, nem is tudnám elképzelni, hogy egy dohányos ember legyen a párom, vagy ilyennel csókolózzak.

A buszon ahogy állok, és a hátam mögül a tömegben a dohányzók belelihegnek a nyakamba, rendkívül kellemetlen.

Azért én nem utálok, gyűlölök senkit sem ezért, sem másért. Ja de! Az erőszak az amit gyűlölök.

2013. jan. 19. 17:42
 19/32 anonim ***** válasza:
62%

Én többször is jártam cigis pasival, engem spec nem zavart, habár én sosem cigiztem, valahogy nem jött össze a rászokás- próbáltam, kíváncsiságból, de nem igazán tetszett. Ennek ellenére ez nálam egyáltalán nem kizáró ok, sőt, sose kívántam egy cigis barátomtól sem, hogy leszokjon- hiszen az is az ő része, az is vele jár, azt is ugyanúgy szerettem bennük, és ha leszoktak volna, már nem lettek volna ugyanazok (bár nyilván támogattam volna őket efféle terveikben, de nem volt rá sose szükség).

És akik ennyire szidják a cigit: igen, káros, tény. De szerintetek az autók (akármennyire is biodízellel működik) kevésbé károsak? Vagy a füstölgő gyárak, amik csinálják az ilyen-olyan termékeket, amiket TI IS megvesztek és használtok? Vagy az eldobott szemét, műanyag stb, az talán nem káros? A cigi szerintem ezek közül még a legkisebb gond, bár egyetértek azzal a döntéssel, hogy étteremben, zárt helyeken ne lehessen, mert mint nemdohányost engem is zavar a füst maga. De ettől még nem habzik a szám szidván a cigit, ami a lehető legkevesebb gondot csinálja- sok rákos van, akik csak azért lettek rákosak, mert sokat napoztak, akkor most ne napozzon senki?

2013. ápr. 28. 16:19
 20/32 A kérdező kommentje:
Jó látni, hogy vannak azért még normális gondolkodású emberek :)
2013. ápr. 28. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!