Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok egy ilyen pasiról? (lent bővebben)
Figyelt kérdés
Egy 17 éves pasiról van szó aki nagyon kedves figyelmes igaz néha túl hamar megsértődik/felkapja a vizet de lényegében nyugodt személyiség. A nőkre nem ezközként tekint nem használja őket ki ezmellett még lovagias és bármikor megtudja védeni azt akit szeret. Nem a farkát használja iránytűnek érzelmes romantikus alkat tudja hogyan kell egy nőnek udvarolni. A negatív oldala a hamar sértődékenység és agressió de nőhöz még hozzá nem ért. Lányok véleményére vagyok kíváncsi de írhatnak pasik is !2009. jún. 27. 15:44
1/11 anonim válasza:
A leírtak alapján szerintem a fiú horoszkópja 'bak'
Nincs ezzel semmi probléma, az enyém is az :) Olvasd el a horoszkópja jellemzését. Türelem is kell hozzá, de a megértésben a legjpbb barátnőmtől is 1000x jobb :) mindenről lehet vele beszélni, meghallgat, csak 1-2 témát utál (iskola, tesóm) de meghallgat, csak inkább másról beszél :)
2/11 A kérdező kommentje:
Rák a horoszkópja :D
2009. jún. 27. 15:53
3/11 anonim válasza:
Hú te lehetsz az elveszett ikertesóm. Igaz én nem vagyok sértődékeny, de van más bajom :D 16F
4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem a barátomra gondolsz én lány vagyok 17 éves.
2009. jún. 27. 15:54
5/11 anonim válasza:
teljesen olyan ez a pasi,mint az én párom:)horoszkópja:Rák:D
De nagyon aranyos,imádnivaló pasi:)
már több,mint 2éve velem van!!Megbizható,kedves,aranyos...:o)
23/L
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én gondolkodom így :) Azthiszem szerencsém van hogy van egy ilyen haverom/barátom mert nincs sok ilyen fiú a világon :)
2009. jún. 27. 15:58
7/11 A kérdező kommentje:
Írjatok még komikat érdekel ki mit gondol pozitívum negatívum egyaránt !!! Koszi
2009. jún. 27. 16:03
8/11 anonim válasza:
Léteznek még ilyen pasik ????? :O Nehéz elhinni. De nekem is kéne egy :D Ma már csak csupa olyan pasi van aki egysíkúan gondolkodik. Szerencsés vagy.
9/11 anonim válasza:
Szia.
Ha nem "nyáladzik-áradozik" túl sokat, akkor oké. Ha tud erős maradni, és érezteti is veled, akkor is oké. Romantikábol is megárt a sok... -.-"
16L.
10/11 anonim válasza:
huh nekem eléggé lelkizősnek jön le, hozzám olyan nagyonnem való, főleg a sértődősdivel nemtudok mit kezdeni nagyon. nah meg romantikus típus sem vagyok. de sok csaj ilyen romantikus pasit akar az tuti! 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!