Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm arra célzott ezzel, hogy ha nőközpontú világban élnénk, akkor tuti nem maradna mellettem?
Ebből is látszik, hogy mi nők mire nem vagyunk képesek :)
Úgy gondolom, hogy ennek a beszélgetésnek a pszichológiája a következő. Csak a leírt dolgokból tudok következtetni.
1. A barátnődnek pont olyan rosszul esik az, hogy Te megnézed ezeket a nőket, és úton-útfélen az arcodba nyomja a média, mint amilyen rosszul esett az Adonisos hasonlata neked!
2. Barátnőd okos nő, mert megvárta a megfelelő pillanatot, és nem az "újságos előtt" sztrájkolt, hanem frappánsan csapott le.
3. A véleményével helyére tette a dolgokat.
4. Te nap mint nap megbánthattad ezzel, Ő visszavágott.
Amúgy egy ilyen beszólás, úgy gondolom valaminek a következménye. Attól,hogy nem szól a tv előtt, vagy nem tesz megjegyzést amikor hosszú percekig nézel esetleg egy meztelen nőt az újságban, vagy a neten még szarul eshet neki.
Ne foglalkozz ezzel, inkább figyeld meg a net, a tv, és az újság nézése közbeni reakciódat. Önmagadat figyeld, így talán megérted majd, hogy mi nem tetszik neki.
Ha már sértettséget látsz rajta, elfogult.
Komolyan mondom, engem annyira hidegen hagy, hogy mivel reklámozzák a fogkrémeket, autókat akármit, hogy az valami hihetetlen. Ilyen elven a férfiaknak is sírni-ríni kellene mert a médiában általában sármos, szálkás, borostás huszonévesek vannak? Hisztizni kéne a Calvin Klein kampányok miatt?
Engem a termék érdekel, ne a körítés. Tudom magamról, hogy jól nézek ki, látom a szépre retusált nőket a különféle médiumokban és mégsem fröcsögök habzó szájjal, hogy "szemét szexista barmok"..
20N
Szerintem nem kell pucér adonisz sehova se, csak simán normálisra csökkenteni az erotikát a köztudatban (a nőcskékről beszélek).
Szerintem borzasztó, és magamon tapasztalom, hogy néha féltékenyen nézek egy-egy "celebet" pedig ha nem photoshoppolják és sminkelik agyon őket meglátná sok mindenki, hogy ugyanolyan gyári hibások mint mindenki más.
A plasztkáról ne is beszéljünk. Gondolj bele, hogy a serdülők nagy %-át ilyen befolyások érik a médiából (hatalmas cici, lapos has, tökéletes bőr stb) és a legtöbb tinédzser lány ennek a képnek akar megfelelni, mivel ezzel bombázzák agyon őket. Nincs még kialakulva bennük az egészséges önkép, és teljesen torz képet kapnak a nőkről. Gusztustalanul sok az erotika és a hamisság a médiában.
Egyértelműen azért dobta ezt be, hogy visszavágjon. Mit nem lehet ezen érteni?
Féltékeny a modellekre és ezzel akarta megmutatni neked, hogy ha te akkor én is..
Ne értetlenkedj már!
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!