Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért flörtölt mellettem a...

Miért flörtölt mellettem a párom? (30éves)

Figyelt kérdés

Belefutottam egy ilyen férfiba és szeretném megérteni. Tényleg szeretett, mindent megtett volna értem. Amikor pedáloznia kellett, mindent bevetett. Ha épp minden rendben volt, ő egyből más nőkkel flörtölgetett. Ha lebukott újra tepert és így folytathatnám.

GYermeket, családot szeretett volna tőlem. Közös jövőt.tervezgetett, álmodozott. De mégis flörtölt mellettem. (Volt, hogy olyan nőkkel is akik biztos hogy nem érdekelték igazán, unaloműző féleség lehetett neki.)

Miért flörtölt, ha boldog párkapcsolatban élt? Valamit mégsem kaphatott meg? Az ilyen típusú férfik nem változnak meg soha?

Mindig azt mondta én vagyok az utolsó nő, aki miatt képes megváltozni és el is hitte. És ha engem elveszít, már semmi más nem fogja érdekelni az életben. Akkor miért kockáztatta, hogy elveszít? Jó nőnek tartanak, gondoskodó vagyok, hűséges, adok magamra, rendszeresen sportolok és nagyon szerettem.

Most pedig csak szenved és vissza akar kapni, de én már végérvényesen kiábrándultam belőle, túl sok esélyt kapott. És biztos vagyok benne, ha új esélyt kapna azt is eljátszaná.

MIÉRT ILYEN? SEGÍTSETEK MEGÉRTENI!

2012. máj. 5. 00:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, az a típus, akinek semmi sem elég.
2012. máj. 5. 00:39
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy miért ilyen , azt nem tudom, de megváltozni nem fog. Ez biztos.
2012. máj. 5. 00:41
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős szitu.

egyrészt szexéhség, másrészt önmegerősítés.

A szexéhség egészen odáig tart, amíg cselekedni nem kellene, aztán ott megtorpan a dolog, de ha mégis megtörténik, akkor abból lelki válság lesz, és mély undor önmaga irányába, illetve szeretetéhség irányodba.

Lehet többet várna el tőled, hogy jobban szeresd, rajongj érte stb. Érezze a törődést.

2012. máj. 5. 01:03
 4/18 anonim ***** válasza:
38%

A flört,ha csak annyi,akkor nem jelent semmit.Kellett kicsit az önbizalmának,az egómanónak,hogy érezze,más nők is szexinek találják.Szerintem ez mindenkinek jól esik.

Ezen akadtál ki?Tom Jones felesége mondta,nem érdekel mit csinál napközben,úgyis hozzám jön haza!

2012. máj. 5. 01:03
 5/18 A kérdező kommentje:

01:03 szexéhség?

Ő is mindig azt mondta, hogy soha nem csalna meg. Nem lenne képes rá, ha mégis megtörténne megundorodna magától...

De "szeretetéhséget irányomba" kifejtenéd?

Volt hogy azt éreztem őrülten imád, szeret. Kedveskedett nekem, figyelmes volt. De volt olyan is hogy úgy éreztem elvan magában és nem is foglalkozik velem, magányosnak éreztem magam mellette.

2012. máj. 5. 01:13
 6/18 A kérdező kommentje:

"Lehet többet várna el tőled, hogy jobban szeresd, rajongj érte stb. Érezze a törődést." -Ezt is próbáltam ilyenkor teljes érdektelenség lett az eredmény. (részéről)

Azt hitte bármit megtehet és még egy kedves szava sem volt hozzám, sőt egyszer még azt is mondta hogy ne mondjam ennyiszer hogy szeretem, és ne "csüngjek" rajta.

Akkor megtört bennem valami, azóta egyszer sem mondtam neki. Azóta kezdtem kiábrándulni belőle. Távolodtam tőle, kezdtem érdektelenné válni vele szembe, ő pedig ettől teljesen megőrült. Pedálozni kezdett, újra éreztem hogy szeret, fontos vagyok neki stb. De akkor már késő volt. És ahogy egyre biztosabban látta hogy későn lépett, egyre jobban akart engem és a kapcsolatunkat.

2012. máj. 5. 01:17
 7/18 anonim ***** válasza:
39%

Ti most komolyan ezért szakítottatok?Atyaisten....

A flört semmi...úristen.....

Mindenkinek jólesik,ha a párján kívül más is elismeri,nem????

Imádott?Hát akkor ezt jól elcseszted.Elvan magában...nem ülhet egész nap rajtad,magányos pillanatok mindenkinek járnak.Nem lehet folyton egymás nyakán lógni,megfulladnánk.

2012. máj. 5. 01:19
 8/18 anonim ***** válasza:
60%

Ahogy látom, több kimenetel lehet.

1: Együtt vagy ezzel a férfival. Őt feltölti, hogy más nőkkel növeli a férfiasságát, "mennyi mindenkit megkaphatnék, ha akarnék!" érzés. De te ettől megőrülsz, hogy mennyi mindenkit megkaphatna, mert nem bízol magadban.

Eredmény: ha meg akarjátok tartani a kapcsolatot, mindketten szenvedtek. Mert a férfi nem érzi magát nyerőnek, ha nem lengik körül flörtölés szintjén a nők, te pedig szenvedsz, ha mégis. = Melletted nem lesz férfi, te pedig nem leszel nő a kapcsolatban.

2. Változtatsz a gondolkozásodon. Tudatosan. Beletörődsz, hogy a flörtnek nincs jelentősége, mert a te malmodra hajtja a vizet, a párod belevaló férfi lesz, akit vár haza a nője, de a póráz hosszú. Esetleg flörtölsz te is, és kívánni fogjátok egymást, hogy két micsoda példánya férfinak és nőnek, mennyi mindenkit megkaphatnának, de nekik egymásra van szükségük. Mint valami előjáték a végjáték előtt, mert egyszer lecseng benne, de majd időskora elején visszatér, utána végleg elmúlik.

3. Nincs kapcsolat. Te majd összejössz egy másik palival, de vele is eljutsz egy szintig, amit a mostanival sem tudtál átlépni. Jársz önismeretre, analízisbe, akárhova, és megérted, hol gyökereznek a problémáid, talán apukádnál, aki keveset foglalkozott veled, esetleg apa nélkül nőttél fel. Kibogozod magadban, és túljutsz a ponton. Mert az elakadás mindig azt jelzi, hogy valami nem oké benned.

17/l

2012. máj. 5. 01:51
 9/18 anonim ***** válasza:
42%
Minden férfit hajt a vadászösztön. Miért baj az, ha valaki nézegeti az étlapot, és mégis otthon vacsorázik? Már étlapot sem lehet nézni,csak fővesztés terhe mellett?
2012. máj. 5. 05:53
 10/18 anonim ***** válasza:
46%
A flörtölés nem több, mint egy kis játék, önbizalom növelés. Amikor viszonzásra talál, az emberben ott van a "jó pasi/nő vagyok" érzés. Van akinek elég, ha csak a párja érezteti vele ezt, van akinek kell egy kis plusz.
2012. máj. 5. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!