Mit tegyek? Van egy nagy tüském a férjemmel szemben. Mégpedig, hogy ha a főnökéről, vagy a családjáról van szó, úgy érzem, nem (mindig) áll ki mellettem.
Igazából, tudom, hogy könnyű mondani, de ne vedd fel.
Vannak szegény lelkületű, irigy emberek, akiknek az egyetlen szórakozása az életben mások ba.ogatása.
Férjed már egyszer téged választott, elvett, szeret. Szerintem ne várd el tőle, hogy kivont karddal védelmezzen a saját családja elől. Felnőtt vagy, ha úgy gondolod sérelem ért, akkor védd meg magad. Ha megéri neked a cirkuszt, vagy egyszerűen mosolyodj el ha beszól. Hidd el, meg fog lepődni.
Ezzel csak magad és a kapcsolatod teszed tönkre, nem annak ártasz vele, aki neked árt.
Ó, hát mi teljesen egy cipőben járunk, csak nálunk a húgával van ez a helyzet... Már rengeteg vitánk volt ebből sajna, nem tudom befogni a szám...
Tanácsot adni nem tudok... Szenvedjünk együtt. :)
Nyilván nem vette észre, mert nem akarja észrevenni. Nem a férjednek kell megoldania a problémát hanem neked. Szerintem próbáld meg őt nem belevonni és te megoldani a sógornővel a helyzetet.
Próbálj meg nem odafigyelni a csajra, nyilván azért csinálja, mert látja rajtad,hogy idegesít.
Köszönöm az eddigi válaszokat, hozzászólásokat.
Nálunk is a féltékenység a kiváltó ok. De nem csak a kapcsolatunkra féltékeny, hanem a férjemre is, mint férfira.
Zavarta, ha a férjem mellett ülök, fogom a kezét (férjem ezt régebben hagyta is, talán mostanában kezd javulni a helyzet, demár akkora a tüske bennem, hogy iszonyatosan fáj, nem tudom magam rajta túltenni), és próbálta visszacsábítani a családi fészekbe a szülőkhöz, mert az ő kapcsolata tönkrement, egyedül maradt.
Mostanában az ő új pasijának a jelenlétében próbál színészkedni, hogy ő tul. képpen rendes sógornő velem. De már a gondolatától is kiráz a hideg.
Járjak pszichó dokihoz? Mert a férjem tehetetlensége még inkább dühít. Én próbáltam a sógonőmmel megbeszélni a problémát, de ő kigúnyolt, csak lenézően próbálta osztani az észt, amit még a férjem is rossz néven vett.
A férjed csendes, visszahúzódó ember?
Az ilyen típus, bár látja mi zajlik körülötte, de a végletekig kerüli a konfliktust.
Eléégé csöndes, rendkívül konfliktuskerülő személy a férjem. Ezt tudnám is tolerálni, mindaddig, amíg elsimeri, hogy valóban ártó szándék vezéreli a testvérét, és fenyegti a kapcsolatunkat. Ha azt mondaná, látom mit csinál, de anyukám miatt nem akarok konfliktusba kerülni vele. Bírjuk ki azt a pár órát velük pár havonta és pont. De az hogy még én voltam a rossz, mert merészeltem kinyílvánítani a véleményem, elkeserít. És már azt érzem csúszok lefele a lejtőn, nem tudom megállítani ezt az érzést.
Egyébként nem gondoltam volna, hogy testvérek is így meg akarják fúrni egymás kapcsolatát. Megdöbbentő, hogy ennyi embert érint ez a fajta probléma.
Lehutóbbi választ adó hogyan tudtál felülkerekedni kínlódáson?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!