Miért flörtölt mellettem a párom? (30éves)
Belefutottam egy ilyen férfiba és szeretném megérteni. Tényleg szeretett, mindent megtett volna értem. Amikor pedáloznia kellett, mindent bevetett. Ha épp minden rendben volt, ő egyből más nőkkel flörtölgetett. Ha lebukott újra tepert és így folytathatnám.
GYermeket, családot szeretett volna tőlem. Közös jövőt.tervezgetett, álmodozott. De mégis flörtölt mellettem. (Volt, hogy olyan nőkkel is akik biztos hogy nem érdekelték igazán, unaloműző féleség lehetett neki.)
Miért flörtölt, ha boldog párkapcsolatban élt? Valamit mégsem kaphatott meg? Az ilyen típusú férfik nem változnak meg soha?
Mindig azt mondta én vagyok az utolsó nő, aki miatt képes megváltozni és el is hitte. És ha engem elveszít, már semmi más nem fogja érdekelni az életben. Akkor miért kockáztatta, hogy elveszít? Jó nőnek tartanak, gondoskodó vagyok, hűséges, adok magamra, rendszeresen sportolok és nagyon szerettem.
Most pedig csak szenved és vissza akar kapni, de én már végérvényesen kiábrándultam belőle, túl sok esélyt kapott. És biztos vagyok benne, ha új esélyt kapna azt is eljátszaná.
MIÉRT ILYEN? SEGÍTSETEK MEGÉRTENI!
csak és kizárólag önbizalom növelés miatt.
az én párom is ilyen. engem akar, boldog velem, de ez sajnos vele együtt jár, hogy ilyen.
Rá jöttem csupán mert jól esik neki, mindig kap egy kis plusz önbizalmat tőle, hogy ő jó pasi, és néha neki sem, abszolut nem ideálja a másik nő, akivel ezt teszi
nekem félelmetes, hogy mi lesz az ilyenből, amikor majd kapuzárási pánikba esik majd majdan, ha már most erre van szüksége...
előző vagyok
a 3-as válaszoló, tökéletesen leírta!!!!
csak az utolsó gondolatával nem értek egyet, tekintve, hogy amikor holtbiztos abban, hogy imádja a párja, akkor is így viselkedik.
"de a póráz hosszú. "
a póráz fordított esetben rendkívül rövid
hasonló helyzetben levő nő vagyok
Talán ez a kérdés, és az arra írt érdekes válaszok segítenek a megoldásban.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__29192..
Köszönöm, de én ezt nem akarok elfogadni, megérteni!
Én is "jó nő" vagyok, látom a tekintetekből a megszólításokból a próbálkozásokból, de mégsem szórakoztat az, ha mindenféle férfival flörtölgessek. Nincs szükségem rá.
Ha "páromnak" erre van szüksége, akkor ne akarjon kapcsolatot. Főleg ne velem. Flörtölgessen kedvére, érezze hogy milyen jó pasi. Engem ez már nem érdekel.
Gyerekesnek találom.
ÉS főleg ne úgy növelje az önbizalmát, hogy mindenféle nővel flörtöl miközben az én egomat a sárba tapossa, amikor szembesülök azzal hogy már megint milyen (nem minősítem) nővel szórakozik.
Valaki ezt bírj, sőt élvezi is...én nem. A párom csak velem foglalkozzon. Körülöttem forogjanak gondolatai ne pedig mindig más nőn.
A hozzá állásomon pedig nem kívánok változtatni!
Egyáltalán nem normális, hogy állandóan másokkal flörtöl.
Tudod mit? Te is kezdj el másokkal flörtölni. Ha szerinte ebben semmi kivetnivaló nincs, akkor nyilván nem fogja zavarni, hogy te is ezt csinálod.
Ő mennyire foglalkozik azzal, hogy te mindent megkapj. Ez így nagyon egyoldalú egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!