Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire legyek türelmes? Honnan tudom, hogy szeret-e?
Én 22 vagyok, a hölgy 19, és én vagyok neki az első pasija, állítólag még a kezét se fogtam meg senki előttem. Attól is elpirult az elején, ha a kezét megfogtam. Mikor megkérdeztem h járunk-e, fél óráig remegett. Miután igent mondott még két hétig nem mert megcsókolni és nekem se hagyta. Szörnyen türelmesnek kellett lennem vele eddig. Már sokat fejlődött a dolog, de még mindig nem tetszik az, ahogy smárolunk, erről ő is tud, de nem nagyon tudom mit csináljak.
Még soha nem szeretett senki, alapból félek, hogy ő sem fog. Honnan lehet tudni, hogy kezd-e érezni valamit? Szexről nyilván szó sem lehet még hónapokig, de más dolgokat (pl együtt alvás) mennyire erőltethetek?
Ezt neked kellene tudni, mert te vagy vele, így kivülről nehéz ezt megállapítani hogy szeret-e.. ezt érezni kell:)
Sztem nyugodtan rákérdezhetsz, látni fogod rajta h mennyire akarja, pl. az együtt alvást, de ha nem akkor csak légy türelemmel, ha szeret akkor hidd el hamar bele fog egyezni:)
Sok sikert!:)
bőven ráértek az együtt alvással... én mostani nőmmel 8 hónap alatt 2-3 szor aludtunk együtt... igaz most jön a nyár és ez megváltozik...
ha LEGBELÜL úgy érzed, megéri türelmesnek lenni, tegyél meg mindent amit lehet (türelem,kitartás,tolerancia,alkalmazkodás... stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!