Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pirates kérdése:
Legyek türelmes vagy tegyem túl magam rajta?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit nagyon megkedveltem és bár nem az esetem egyre jobban vonzódok hozzá. Ő is szeret engem, de nem tetszem neki.2010. szept. 24. 22:24
1/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, hogy abszolút nem tetszett, sőt. És akkor megismertem, na onnantól kezdve imádtam :) Annyira kedves és férfias volt, hogy egyszerűen gyönyörűnek láttam :) Akár vele is megtörténhet ez, szóval még ne gondold, hogy nincs reményed :)
2/6 anonim válasza:
a külső nem minden én is voltam ilyen szituban...de megtetszett ami benne volt attól szépnek is láttam az egész embert...legyél türelmes ;)
3/6 anonim válasza:
iskola példa: a szépség belülről fakad
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat és örömmel várom a továbbiakat.
2010. szept. 25. 15:27
5/6 A kérdező kommentje:
Lemaradt: akkor is legyek türelmes, ha kijelentette, hogy sajnálja, hogy nem tetszek neki?
2010. szept. 25. 15:34
6/6 anonim válasza:
nálam is volt már olyan(randin) h a külseje nem nagyon jött be:S
de 15 perc után imádtam,oda voltam érte:D
nem minden a külső...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!