Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A magas intelligenciám miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas intelligenciám miatt sok fiú nem mer közeledni, csak a nagyon okosak és csúnyák. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A fiúk félnek az okos lányoktól ez köztudott, de sajnos én majdhogynem ilyennek születtem:( A barátnőim szerint ez lehet a baj. Mit kellene tennem, hogy ez ne akadályozza az ismerőseimet a kezdeményezésben? (igen jól nézek ki mielőtt valaki azt írná, hogy ez lehet a probléma)

17/L

2012. jún. 4. 22:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
De már haldoklik! Nincs itt aki nyitotta!
2012. jún. 4. 23:37
 62/78 anonim ***** válasza:

Ami halott, nem halhat meg többé

AMI HALOTT, NEM HALHAT MEG TÖBBÉ

2012. jún. 4. 23:41
 63/78 anonim ***** válasza:

Vagy nem igaz amit a külsődről írtál, vagy keveset jársz társaságba.

De ám van egy kérdésem te magas intelligenciájú :D

Mekkora a logaritmikus dekramentuma annak az 1 m hosszú ingának,amelynek lengésideje 1 perc alatt a 10-edére csökken?

Jó szórakozást :D

2012. jún. 4. 23:44
 64/78 anonim ***** válasza:

A kérdésedre a legegyszerűbb válasz az, hogy kezdeményezz te inkább.

Mindenesetre a) szívesen beszélgetnék egy okos lánnyal, engem elég kevés vesz körül... b) csak a te írásaidat néztem meg, de nagyon a "túl tökéletes vagyok" üzenet sugárzik belőle, ami nagyon negatív hatással van, tlaán ez az az ok, amit keresel. Ó egyébként az okosság és az intelligencia egymástól független fogalmak, de most ne menjünk ebbe bele.

20/F

2012. jún. 4. 23:49
 65/78 anonim ***** válasza:
Én is értelmesebb és egy kicsit tájékozottabb vagyok az átlagnál. De éppen ezért olyan lányokat kerestem, akik nem ijednek meg ettől, mert ők is hasonlók. Mégis intelligensebb vagyok a lány ismerőseim többségénél. De a különbség abban mutatkozik meg, hogy nem éreztettem velük ezt. (OK, a Hajógyárin nem találnék barátnőt.)
2012. jún. 5. 00:00
 66/78 A kérdező kommentje:

A kérdéseiteket, felvetéseiteket megválaszolva:

1. Nem vagyok elfogult magammal szemben, mások szerint vagyok nagyon szép ( ja és átlagos, sportos testalkatú vagyok:)

2. Az EQ szintem is magas, nem vagyok rideg és tényleg jól érzik magukat az emberek a társaságomban, ez látszik rajtuk és azon is, hogy sok barátom van.

3. Tudom, hogy van különbség az okosság és intelligencia között, de az most tényleg okoskodás lenne ha ebbe belemennénk...:) Nagyon élesen nem választható el a kettő egymástól, mindkettő jellemző rám.

2012. jún. 5. 00:08
 67/78 anonim ***** válasza:

hehe :D a 65-ös kérdést átugortad :D

de ám egy képet küldhetnél mert már kíváncsi vagyok :D

2012. jún. 5. 00:16
 68/78 A kérdező kommentje:

Keves privátban megkeresők, inkább itt írjatok!

Jó akkor kifejtem, hogy

intelligencia= hosszú távú előrelátás, általános tájékozottság, a dolgok egy egészként történő szemlélése, átlátása

okosság= rövidebb távú, memória, az agy fogékonyságával, tanulékonysággal tudnám azonosítani.

Persze ez az én elméletem, nem muszáj vele egyetérteni:)

2012. jún. 5. 00:17
 69/78 anonim ***** válasza:
100%

még mindig ott a gond,hogy másban keresed a hibát, de egy társadalom nem fog megváltozni a te javadra, ha nem vagy hajlandó kompromisszumokra akkor csak annyi a dolgod ,hogy türelmes leszel és kivárod, amíg valakinek bejössz, vagy éppenséggel teszel is érte.

továbbra sem értem ,hogy egy minden szempontból magát megnyerőnek és intelligensnek tartott lány miért kérdezget ilyeneket éterbekiáltóan, de számomra továbbra az a legirreálisabb ,hogy vannak ezek a hülye számok és mint IQ meg EQ és hiszel bennük ,hogy ez majd számít valamit egy fiúnak és lehet ,hogy nem vagy elfogult magaddal szemben, mert tegyük fel ,hogy nem, de mondhatja akárki mennyire vagy szép, ha azok akiktől szeretnéd hallani nem ezt gondolják

2012. jún. 5. 00:22
 70/78 anonim ***** válasza:
Én az intelligenciát a műveltséggel szoktam párba állítani.
2012. jún. 5. 00:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!