Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas, izmos és meglehetősen férfias vagyok, akkor csak sok év múlva lesz barátőm?
Kék szem és barna haj *-* Ismerkedünk? Viccet félre téve. Meg ne változz! Tudod, hogy milyen nyápicok azok a srácok, akiket leírtál? Persze lehetnek jó fejek, de hogy képesek olyanokat felvenni azt nem értem.... O_O Figyelj lehet, hogy csak pár év múlva lesz barátnőd, de legalább normális lesz. Nem egy tinir*banc, aki összetöri a szíved. Sok szerencsét!
15/l
100%-osan tudom mi a problémád, előttem van az egész. Én most vagyok 18 és az eddigi életem nagy része női társaság nélkül telt el, pedig én sem nézek ki rosszul, de én vagyok a felelős mindezért, mindjárt kifejtem miért.
Szóval, szerinted mi a különbség a "lógó cuccos (amúgy ernyedten mindenkinek lóg :DD), vékony,izomtalan,röhögcsélő-piáló-cigiző fiúk" és közted, vagy a többi olyan srác közt akinek az a problémája, mint neked(mert sokan vannak ám)?
A válasz egyszerű: Ők többet próbálkoznak.
Te meg vagy elégedve a külsőddel, ezért nem érzed igényét, annak, hogy lányoknál próbálkozz be, ők folyton bepróbálkoznak. Mit gondolsz, külsőtől függetlenül, kinek lesz több sikere a csajoknál, aki havonta 1-2 lánnyal beszél, vagy aki naponta 5-10-et leszólít? Na ugye, hogy nem olyan bonyolult ez :). A lányok sem túl bonyolultak, aki oda megy hozzájuk azzal kezdenek valamit, aki nem azzal nem és nyilván nem is tudnának. Többet kell beszélned, több lánnyal kell beszélned, olyan helyekre kell járnod, ahol lányok vannak stb. Hajrá! :)
Heti egy ilyen óbégatással találkozunk:
"jaj jaj én annyira jóvagyok,semmi hibám,érzékenyvagyok,ámde férfias,és még csellózok is..miért vagyok akkor irigy másokra? Én miért nem tudok becsajozni???"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!