Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas intelligenciám miatt sok fiú nem mer közeledni, csak a nagyon okosak és csúnyák. Mit tegyek?
A fiúk félnek az okos lányoktól ez köztudott, de sajnos én majdhogynem ilyennek születtem:( A barátnőim szerint ez lehet a baj. Mit kellene tennem, hogy ez ne akadályozza az ismerőseimet a kezdeményezésben? (igen jól nézek ki mielőtt valaki azt írná, hogy ez lehet a probléma)
17/L
Egy vonaton Smith, Robinson és Jones a fűtő, a fékező és a mozdonyvezető, de nem biztos, hogy ebben a sorrendben. A vonaton utazik továbbá három üzletember, akiket ugyanígy hívnak: Mr. Smith, Mr. Robinson és Mr. Jones.
1. Mr. Robinson Detroitban lakik.
2. A fékező pontosan félúton lakik Chicago és Detroit között.
3. Mr. Jones pontosan 20 ezer dollárt keres évente.
4. A fékező közvetlen szomszédja, az egyik utas, pontosan háromszor annyit keres, mint a fékező.
5. Smith billiárdban meg szokta verni a fűtőt.
6. A fékezővel azonos nevű utas Chicagóban lakik.
Hogy hívják a mozdonyvezetőt?
Nem tudom eldönteni.
Most ennyire beképzelt vagy csak hülye falván élsz és félreinformált. Ennyit segít.
Egyébként meg fake kérdés , egyértelműen trollkodik. Ki az aki ismerkedni akar és nem mondja meg ,hogy hol laki.
"Sakk-matt" túl intelligens lány.
Bocsánat! A Fazekas Mihály gimnáziumba felvételt nyertem! 99 pontos felvételivel (magyar helyesíráshiba :(
De tudomásom szerint az Mo. legjobb gimije :p
És az IQ tesztre a tanárom vitt el! Nem is egyszer, folyamatosan fejlesztenek szóval ennyi. Lehet, hogy irigy vagy? Azt láttom te is olvasol prog.hu -t gondolom onnan nézted! Legalább ne más információival dicsekedj! Mert átlátok rajtad és szánalmas! Azt gondolod ha annyi pénzem lenne programoznék? Tévedsz! Csak odáig el kell jutni!
Nem tudom miért vitatkozok veled na mind 1.
1. Gratulálok a felvételidhez.
2. Olvasok prog.hu-t itcafe-t hwsw-t.
Sőt még van egy sajátom is 174.000 Egyedi látogatóval eddig.
3. Engem meg a SZIF-re fognak felvenni.
4. Én akkor is programoznék ,hogyha 10000000 milliárdom lenne.
5. Prog.hu-t olvasok hét igen talán a
//Mark Zuckerberg -ből fektünt ,ho
Fene! Elmentem zuhanyozni erre képes vagy ide kiírni a válaszat? Ha privben küldöd... Namind1
A válasz helyes. De most teljesen feleslegesen kérdeztem meg hova küldjem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!