Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúkat tényleg jobban megviseli egy szakítás, mint a lányokat?
most volt a tvben(tudom a tv egy fertő,de akkor is ezt most érdekelne)
én valahogy nem bírom elképzelni ezt..max annyit,hogy a biztos szexet nyújtó pontnak annyi és ez viseli meg őket..:D
ez változó erre nincs szabály, és nem lehet azt mondani h a fiúkat jobban igen....mert egy másik csatornán egy másik filmben meg azt mondanák h a nőket...
Ezt embere válogatja...
Hát ez igazából olyan, hogy ahhoz ebben az életedben legalább egyszer kellene, hogy nő legyél, és egyszer, hogy férfi...:D
17/L
#4es vagyok, a mondatom folytatása, hogy értelmesebb legye:
...ahhoz, hogy megtudd, nőként vagy férfiként vicel-e meg jobban.
Képzeld engem nagyon is megviselt! Bármilyen hihetetlen nekünk fiúknak is vannak érzelmeink. Nekem még sajnos több is mint sok ami lánynak.
22f
Képzeld engem nagyon is megviselt! Bármilyen hihetetlen nekünk fiúknak is vannak érzelmeink. Nekem még sajnos több is mint sok lánynak.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!