Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan van hogy a pasit jobban megviseli a szakítás, mint a csajt?
Szerelmesek voltunk / vagyunk?! ezt nemtudom hogy ő az e...én igen még mindig...
szakítottunk...elcsesztük mindketten, először ő, majd én...hosszu történet...
ugyérzem engem sokkal jobban megvisel a dolog mint őt..:/
hiába nézek más nőre, hiába gondolok bele egy uj kapcsolatba...mindig csak ő jár a fejembe...és ő kell nekem senki más..ugyérzem nem is tudnék boldog lenni mással..:/
friss sebek ezek..lehet azért érzem így..:/
21/F
változó...attól függ ki szeretett jobban...vagy ki a megbántottabb...
volt, hogy én szenvedtem többet volt, hogy a csaj...
de sztem általában a csajok...
jó kérdésed van. mi is most szakítottunk és én kb halálközeli élményként élek meg minden napot
a barátaink azt mondják ő még rosszabbul van, tehát lehet benne valami
viszont nehezen tudom elképzelni, hogy az én jelenlegi állapotomnál lehet valami rosszabbul...élni sincs kedvem
22L
22/L
totál átérzem..én is így vagyok...meg amint látom a legutolsó válaszoló is..:/
sz*r az élet...
22L vagyok
mikor történt ez veletek? meddig voltatok együtt? nem tudok sajnos tanácsot adni
ha lehetne egy kívánságom csak annyit kívánnék hogy soha többet ne szeressek senkit sem
Van. Azt viseli meg jobban, aki jobban szeret VAGY akinek nincs önbizalma, és azt hiszi, soha többé nem talál mást.
A férfi is ember. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!