Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás vagy bocsájtás?

Figyelt kérdés

Előzmények:A kapcsolatunk elején beszélgetett egy lánnyal facebook-on.A lány nyomult ő pedig élvezte,viszonozgatta.Ezt a beszélgetést nem mutatta meg nekem,hanem véletlen szerűen belépve maradt a facebook-ja a telefonomban.

Adtam neki még egy esélyt,ami nagyon nagy dolog,mert nehezen tudok bocsájtani.

Eltelt 7hónap és most szombaton írt neki egy csaj sms-t(régről ismerte a lányt egy haverján keresztül),hogy nagyon cuki vagy,édes a hangod(ezt onnan tudja,hogy beszélt a haverjával és a csaj odapofátlankodott és hallgatózott.),meg,hogy hogyha a barátnőd megtudja ki fog nyírni.

Ezekre nem válaszolt a barátom.Később még írt neki a lány,hogy remélem válaszolni fogsz cicamicám. Csók:)

Erre válaszolt reggel a barátom: 'Szia:) Bocsika,hogy nem írtam vissza csak aludtam :)) jobb lesz ha kitörlöm az smseket,mert ha a barátnőm meglátja kinyír:D hahaha..:D

Jó józanodást kívánok:D'

A pozitívum: 1napra rá elmondta nekem

Negatívum: -sokat gondolkozott ezen,hogy elmondja-e,-kitörölte a csaj előző sms-eit csak a utolsót hagyta meg meg az ő válaszát,- mosoly fejeket használt amiket ő nem szokott,mert ő bunkózni szokott a csajokkal és rajtam kívül mással nem kedveskedik.

Félelmeim:Most fogok tovább tanulni külföldre kb 2-3 óra hosszára lesz innen az Egyetem.

Ha most eljátszotta ezeket,hogy én itt vagyok egy utcányira(nem egy településen lakunk,ő falun(fél órára) én városba,és ide jár gimibe és kollégista.Egy gimibe járunk.

Szóval,hogy fogok tudni megbízni ezután benne ?:(((

Szerintetek érdemes tovább folytatnom vele ? vagy ha továbbtanulok itt marad nem leszek itthon csak hétvégente megvárna? nem csalna meg?

A kapcsolatunk elején történt eset után sokat változott kizárta a csajokat maximálisan az életéből és szépen viselkedett velem,de valahogy ilyenkor úgy érzem,hogy elgyengül :(( Segítsetek kérlek a döntésben.Bántó dolgokat ne írjatok kérlek,mert így is eléggé a padlón vagyok. Köszönöm szépen!:)

2012. márc. 27. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
A kapcsolat alapja a bizalom. Nem mondom, hogy azonnal szakíts vele de azért egy alapos szopatás ráférne. Gondolok itt arra, hogy mond neki, hogy nagyot csalódtál benne és nem tudod eldönteni, hogy megtudsz e neki bocsájtani és szeretnél kérni 1 hét szünetet. Na ha ebben az egy hétben teper mint a hülye és állandóan keres akkor menthető a dolog. Ha azt mondja inkább hagyjuk akkor mehet a levesbe. Hidd el tapasztalatból beszélek az én barátom is ilyen nőcsábász volt az élő fát is megdugta volna csak lyuk legyen rajta. És nálunk is volt hasonló fb-n levelezgetés. Én ezt csináltam és bevált. Azóta 2 év telt el és semmi gond nem volt (kop,kop,kop) Az ilyen nagy macsók meg amúgy is megőrülnek attól ha szopatják a fejüket és küzdeni kell a csajért.
2012. márc. 27. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:

A srác nem vesz elég komolyan! Szerinted miért törölte ki? Mert titkolnivalója van! Egyértelmű, hogy meg fog csalni ha kimész! Tudom, hogy nehéz ezt így hallani és jós sem vagyok, ez csak az én egyéni véleményem, de elég valószínű, hogy így lesz...fiatalabb koromban, és a mostani kapcsolatom előtt én is csináltam hasonlókat...21/F

még annyit, hogy a megbocsátani igét 'j' nélkül írják!!!

2012. márc. 27. 22:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Döntés képtelen vagyok:( nagyon szeretem!:( vasárnap szakítottam vele és azóta nagyon nagyon teper és azt mondja,hogy én vagyok az élete értelme, rengetek sms-t ír, szünetbe mindig keres.Azt mondja,hogy nem fogja feladni,hogy ő egy 0 nélkülem. Szó szerint könyörög,hogy nem akar elveszíteni.
2012. márc. 27. 22:28
 4/6 anonim ***** válasza:
ha ki akarsz vele békülni akkor arra készülj, hogy bármit ígér azt oszd el kettővel...de ha szereted...viszont döntsd el, hogy kell-e neked egy ilyen éretlen, kamugép vagy jobb lesz úgy kimenni külföldre tanulni, hogy kedvedre bulizhass éld az életed...ha a békülés mellett döntesz akkor ne húzd sokáig az agyát...2es voltam
2012. márc. 27. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Szakíts, az én csajom is megbánta, hogy nem tette. Igazi tróger farok vagyok most is, szóval sz@rul is járt.
2012. márc. 27. 23:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne gyengülj el, SOHA nem fog megváltozni. Ha miattad változott volna meg, annak már meg kellett volna történnie, tehát nem te vagy az igazi. Időpazarlás, és a táv amúgy is megöli a kapcsolatot. Még most rakd ki!
2012. márc. 27. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!