Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor miért is van ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor miért is van ez? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ez egy kicsit bonyolult. Nem tudom, hogy mit érzek. Nem kívánom a barátomat (19) az ágyban, nem akarok már vele csókolózni...úgy volt, hogy szakítok vele, de mégsem tettem meg...mondtam magamnak róla a negatív dolgait és úgy érzem, hogy kicsit kiszerettem belőle. Viszont, ha arra gondolok, hogy egy csomó lány oda van érte, és hogy esetleg mással van, azt nem akarom..és olyankor inkább úgy érzem, hogy vele szeretnék lenni...mit tegyek? :( L/18
2012. márc. 27. 16:41
1 2
 1/16 étoile et lune ***** válasza:
Miért nem kívánod? Elkövetett olyan dolgokat, amik rosszul estek neked? Nem lehet, hogy ez csak egy hullámvölgy?
2012. márc. 27. 16:45
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. :/ Szeptembertől ritkábban fogjuk egymást látni, mert elköltözik Pestre (ha még együtt leszünk akkor..) de zavar(t ?) hogy az exét mindennap látom..de nem történt köztük semmi.. :/ Igazából az is "rásegített".. :/ de aztán volt olyan, mikor nagyon akartam...de nem tudom.. :/
2012. márc. 27. 16:47
 3/16 étoile et lune ***** válasza:
Hát, enm hangzik túl jól. Kezdjetek el randihelyzeteket teremteni, hátha egy kicsit nosztalgikus lesz, és a szép idő visszahozza neked a szerelmes gondolatokat. Ha meg nem, de szakítani nem is akarsz majd, szeptemberben a távolság úgyis eldönti a dolgokat.
2012. márc. 27. 17:09
 4/16 A kérdező kommentje:
az igazság az, hogy soha nem voltunk még sehol sem együtt. Mármint randin...2-3-szor elhívtam én egy-két helyre, de ő még soha, pedig mondtam már neki. Inkább az az otthon ülő típus... :/
2012. márc. 27. 17:10
 5/16 A kérdező kommentje:
a másik meg az, hogy szeptember..az még hol van? Nem akarok vele úgy lenni, hogy nem igazán vagyok boldog, mert "megtilt" nekem dolgokat, vagy h mondok neki valamit és ha nem tetszik neki leüvölt meg h nem beszél velem napokig. Vagy, hogy mindig lehülyéz..de valahol érzem, hogy szeret..úgy gondolom, hogy ez egy se vele, se nélküle kapcsolat. Amúgy 1,5 éve vagyunk együtt. És mikor összejöttünk, már akkor gondolkodtam azon, hogy szakítani kéne, bár mostanság úgy gondolom, csak azért, hogy egy (most már egy utálatos, undorító) személynek felvágjak azzal, hogy vele vagyok (vagy mégsem?) :/ Nem tudom.. :(
2012. márc. 27. 17:13
 6/16 étoile et lune ***** válasza:
Neked van szívfájdalmad, így neked kell lépned. Hogy ez a kapcsolat ér-e még valamit, az majd meg fog látszani a fiú reakciójából. Persze nehéz véget vetni valaminek, de ha Te rendesen leülsz vele beszélgetni (vagy egy lehülyézés alkalmával arra kanyarítod a szót, hogy egyáltalán szeret-e még, vagy hogy áll hozzád, ,,most őszintén"), akkor rendesen kell hogy reagáljon. Ha türelmetlen lesz, agresszív, nem éri meg vele maradnod. Az a fontos, hogy folyamatosan tájékoztasd őt beszélgetés közben az éppen felbukkanó gondolatokról, ne hallgass el semmit. Szólhatsz neki, hogy neked fáj, ha lehülyéz, és szeretnél menni mászkálni vele. Akárcsak sétálni is, fagyizni közben és nevetgélni. Ha ennyit nem tudtok megcsinálni feszültségek nélkül, akkor tényleg... valamikor már rég vége lett ennek.
2012. márc. 27. 17:18
 7/16 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy válaszolgatsz :) Igazából, mindig mondom neki, hogy menjünk el valahová, azt mondja, hogy egyszer elmehetünk? Mikor lesz az az egyszer? Már szinte 1,5 éve mondja, hogy egyszer..ha rákérdezek valamire (Miért csinálja ezt velem, meg azt..?) kiakad, és azt mondja én vagyok a rossz..amúgy is azt mondja, hogy mindig én csinálom a bajt, miattam vannak a veszekedések...most éppen arra gondoltam, milyen lenne mással..tetszik az ötlet, de úgy mégsem.. :( félek, hogy nem találok olyat, aki így fog szeretni ( TÉNYLEG SZERET!!! ) vagy hogy lesz e még valaki, mert elég szégyenlős, és bátortalan vagyok.. :( de bízom abban, hogy ez igaz -> "Mindenkire vár valaki, az Igazi.." :(
2012. márc. 27. 17:25
 8/16 étoile et lune ***** válasza:
Van olyan azért, hogy összebújtok? Hogy a mellkasára teszed a fejed? Mert egy ilyen szituációban elmondhatnád neki, hogy: ,,Figyelj... Én szeretlek." Egy kicsit állj a sarkadra, és faggasd. Jó, ha az ilyesmit humorral párosítod. Tudod, ,,minden viccben van valami komolyság". Szóval aztán mondhatod, hogy ,,Tudom, hogy Te is szeretsz. Márpedig ha szeretsz, elviszel sétálni, és veszünk nekem fagyit." Ha elutasító lesz egy ilyen aranyos kijelentésre, akkor már jogosan felkaphatod a vizet, de legalábbis bevallhatod, hogy mostanában nem tetszik a viselkedése, és hogy olyanok vagytok, mint egy nyugdíjas pár.
2012. márc. 27. 17:33
 9/16 étoile et lune ***** válasza:
Mutass neki példát azzal, hogy beszélsz az érzéseidről. Kérdezd meg sűrűn, hogy épp mire gondol. Erre engem a barátom tanított meg észrevétlenül, ellestem ezt tőle, úgyhogy ha kétely támad valamelyikünkben, öt perc alatt megbeszéljük ordibálás nélkül (sőt, közben megy a kuncogás, és a ,,jaj te, de hát én szeretlek"). Ez valami iszonyatos nagy dolog, amit megtanított nekem, bár ő nem is tudja. :)
2012. márc. 27. 17:34
 10/16 A kérdező kommentje:
Igen, van olyan. De hiába kérdezek tőle bármit, abból csak az lesz, hogy én vagyok a rossz, és az, hogy szóba sem áll velem akár több hétig is... :( Én meg naponta írok neki olyankor kb. 20 sms-t, hívogatom..tudom, hogy ez szánalmas, leakarok róla "szokni", de nem megy, olyankor nem akarom elveszíteni..nem tudom, hogy vele akarok e lenni. Vele is, meg nem is.. :(
2012. márc. 27. 18:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!