Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor miért is van ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor miért is van ez? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ez egy kicsit bonyolult. Nem tudom, hogy mit érzek. Nem kívánom a barátomat (19) az ágyban, nem akarok már vele csókolózni...úgy volt, hogy szakítok vele, de mégsem tettem meg...mondtam magamnak róla a negatív dolgait és úgy érzem, hogy kicsit kiszerettem belőle. Viszont, ha arra gondolok, hogy egy csomó lány oda van érte, és hogy esetleg mással van, azt nem akarom..és olyankor inkább úgy érzem, hogy vele szeretnék lenni...mit tegyek? :( L/18
2012. márc. 27. 16:41
1 2
 11/16 étoile et lune ***** válasza:
Akkor viszont erősnek kell lenned, és lépned kell... Ha képes hetekig hozzád se szólni, egy s*ggfej. Én már 1 nap duzzogáson is kiakadnék, ez elég nagy kínzás.
2012. márc. 27. 18:42
 12/16 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy mit csináljak :'( mindenki azt mondja, hogy szakítsak vele, de mi van, ha nem lesz más olyan, aki szeretne? :'(
2012. márc. 27. 18:43
 13/16 étoile et lune ***** válasza:
Ne butáskodj. Magyarországon a férfiak vannak többségben. Nekik kellene aggódniuk. :)
2012. márc. 27. 20:03
 14/16 A kérdező kommentje:
"megpróbálom" vele még egyszer..ha még egyszer előfordulna, hogy összeveszünk, akkor szakítok.. köszönöm, hogy írtál..csak attól félek, hogy veszekszünk, és akkor nagyon nem akarom elveszíteni és szinte könyörgök neki, hívogatom, smseket írok neki..de ha vele vagyok.. :( próbálok erősebb lenni, tudom 18 éves létemre ez nagyon "gáz"..de ez vagyok én.
2012. márc. 27. 20:35
 15/16 étoile et lune ***** válasza:
Ez nem korfüggő. A nők nehezebben mondanak le a párjukról, azt hiszem, még akkor is, ha már tényleg tele a tökük egy kicsit vele...:) Engem is megijesztett régebben, ha a barátomat felhúztam valamivel. Haragban lenni senki nem szeret a párjával. No de a lényeg, hogy akkor sok sikert. :)
2012. márc. 27. 23:21
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
2012. márc. 28. 17:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!