Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos a sértettségem, párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a sértettségem, párom duzzogása?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a nagy harci helyzet, hogy a párom, ha hazaér a munkából, általában felhív. Most felhívtam én, hogy mi van, hol van (mivel nem hívott), mondja, h otthon van, pókerezik a gépen. És én ezen elkezdtem "hepciáskodni", mondja, hogy most ért haza, meg rám csapta a telót. Szóval most ő is duzzog. De akkor kérdem én, arra korán van, h felhívjon, viszont pókerezni nincs? Azt még tudni kell, hogy kis apróságokon is feltudom húzni magam, emiatt sok a vita, és már ha elkezdem mondani a magamét, kijelenti, hogy ne kezdjem megint (a kötözködést). De hát akkor hogy mutassam ki, ha nem tetszik vmi, telefonon keresztül?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. júl. 1. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
sztem mondd el neki nyugisan, h neked ez rosszul esett,stb.. én is kiakadok a hasonló dolgokért... szóval megértelek:)
2009. júl. 1. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
te irtad h "általában felhiv"...tehát nem mindig...neki is kell tér,nyugalom...melo után lehet feszült,a játék jo feszültségoldó...énsem hivom mindig a párom,h mikor merre vagyok,csak esténként,h jóéjt kivánni...ő sem hiv mindig ha hazaért,csak megjelenik msnen,és általában rögtön ahogy hazaért,de van h órákkal később...ha baj van ugyis engem hiv elsőként...amugy meg minek nyaggatni?
2009. júl. 1. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:

akik ezt a pókerszarásgot nyomják, az online megy, ott nagyon odakell figyelni, valszeg ezért nemnagyon foglalkozott veled.

sztem kicsit teis túlduzzogod, ő meg túl pókermániás :D

2009. júl. 1. 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:
nem szabad azonnal nekiesni, személyesen, kedvesen, és Kérni kell! Elmondod hogy neked miért lenne jobb ha így csinálná, biztos megérti... de nem tragédia ha néha tart az ember egy kis nyugis szabadprogramot egyedül, legalább nem akarja a melós egyéb gondokat sem hozzád vinni, tapasztalatból mondom, jobb ha pókerezik kicsit aztán ha találkoztok nyugodtan együtt tudtok lenni, nem azonnal a munkából rohanva, úgyis vagy fáradt vagy ideges mellette, hiába szeret, és szeretne vidám lenni a kedvedért ha olyan napja volt
2009. júl. 1. 22:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 2. 14:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!