Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt belém szerelmes, de újrakezdtük. Ez így menni fog?
Mi 5 hónap után szakítottunk, utána 1 hónappal később újrakezdtük, de nem hivatalosan, tehát egyikünk sem "engedte magát olyan közel" a másikhoz, mint előtte. Az alatt az egy hónap alatt nem találkoztunk és telefonon csak barátként beszéltünk. Nem volt így kimondva, de mi is ugyanebből az okból kezdtük újra. Az újrakezdés után eltelt pár hét, hónap, és a szerelem is megszületett és a bizalom is újra. Azóta 3. éve vagyunk együtt, és fél éve jegyesek. Nem könnyű, vannak köztünk súrlódások, és megoldandó helyzetek, személyiségvonások. Azért azt mindketten kimondjuk azóta is töretlenül, hogy szeretjük egymást, vagyis hogy szerelmesek vagyunk.
Én is nagyon bizonytalanul, bizalmatlanul közeledtem felé először, mivel abban az egy hónapban belenyugodtam, hogy nem ő a párom, hanem majd valaki más lesz.
Gondold végig, hogy valóban szereted-e minden rossz tulajdonságát, és vele akarsz-e lenni, mert ha már több idő után jut eszedbe, hogy talán mégsem kellett volna, akkor már a szakítás valóban valaminek a fájdalmas elszakadása lesz. Így ezt a mostanit akár lehetőségnek is tekintheted, hogy végiggondold, hogy mit is akarsz valójában.
Szerintem csak fokozatosan engedd újra közel magadhoz, ebben a helyzetben így érezheted/itek természetesnek a dolgokat. És így gyógyulhat, aminek kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!