Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor jön el az összeköltözés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jön el az összeköltözés ideje?

Figyelt kérdés

Tudom, erre lehetne az egyből a válasz, hogy amikor úgy érzitek, hogy mér eljött az ideje.

De, ha van valami tapasztalatotok vagy élményetek, akkor légyszi osszátok meg velem.

Én most leszek 20, a párom 23 és már 2 és fél éve együtt vagyunk.

Köszi nektek előre is

2009. júl. 1. 20:35
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, ..... hogy már eljött az ideje......
2009. júl. 1. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bár én még fiatal vagyok a költözködéshez( még középiskolás vagyok), de szerintem ti már elég érettek, és összeszokott pár vagytok hogy összeköltözzetek
2009. júl. 1. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor jön el, amikor mindketten úgy érzitek hogy szeretnétek megtenni, valamint az anyagi alapot is meg tudjátok teremteni hozzá, tehát legalább egyikőtök, de még jobb ha mindkettőtök dolgozik.
2009. júl. 1. 20:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi nektek a válaszotokat, sokat segítettek :)
2009. júl. 1. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:
összeköltözéshez kell pénz,nemkevés..kell megfelelő hely..és hogy elviseljétek egymást a hétköznapokon is...tanulj meg főzni,és szokd meg h minden nap rend kell,és nem elég ha egy szendvicset csinálsz vacsira...
2009. júl. 1. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!