Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a 45- 50 évek pasiknak jövök be? ( 25 éves nő)
én is az idősebbeknek jövök be. vagy lehet hogy az ő jelzéseiket veszem csak
tiniként a saját korosztályom nagyon szemét módon viszonyult hozzám, külsőre is elég kis jelentéktelen voltam, meg félénk. aztán 1-2 éve kikupálódtam. de még most se hiszem el magamról hogy tetszenék egy huszonéves srácnak, rájuk sem merek nézni nehogy cinkeljenek. viszont az idősebbekkel kötetlenebbül beszélgetek mert úgy tapasztaltam hogy normálisabbak. ezért lehet hogyha tetszenék egy fiatalabbnak az fel se tűnne mivel nem is beszélek velük.
vagy lehet nálad a fordított eset, hogy túl jónak tartanak, nem mernek leszólítani /túl komolynak tartanak, azt érzik neked komoly kell ők meg még szórakoznának/ nem öreg, de olyan érettebb, nőiesebb alakod van, nem vagy deszka és azért tetszel az idősebbeknek mert a "kisfiúk" általában a piszkafákra buknak
az is lehet hogy a környezetedben nincs sok szingli veled egykorú pasi
rengeteg variáció lehet, ennyi leírásból nem lehet tudni melyik a valós ok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!