Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mind az idősebb pasiknak jövök be?
Figyelt kérdés
Az egyik pasi 31 éves s neki nagyon bejövök gyerekkorom óta ismerem, a másik 24 éves és neki is bejövök, van egy 21éves is, és egy 19 éves is. Én 15 éves vagyok decemberben leszek 16. mit tegyek? Tudom hogy csak lefektetni akarnak, mivel az első kettönek felesége van....2 nekem is eléggé tetszik..Szóval mit tegyek??2010. márc. 31. 19:39
1/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük,mert annak nem lesz jóvége.
2/9 anonim válasza:
Írjál egy privát üzenetet kedvesem!
Józsi, 76 éves, Zálog utcai Arany Otthon, 2. em. 46
3/9 anonim válasza:
valszeg kihívóan öltözködsz, vagy csak szimplán pedofilok
4/9 anonim válasza:
Idősebb férfiak kevésbé válogatósak, elég a lány fiatalsága.
6/9 anonim válasza:
Keress más pasit. Vagy megfelel, hogy megdugnak oszt viszlát, esetleg te leszel a ribi, aza bizonyos másik??
7/9 anonim válasza:
Sztem túl idősek hozzád képest...habár pont én mondom..:) 14 vok és 25 éves pasi jön be *.* a kérdésedre válaszolva...nem tom,de sztem egy 31 éves nem csak barátkozni szeretne...és nagyon nagy hibát követnél el ha beleszeretnél :S az biztos.sztem a 24 éves az már nem olyan vészes,habár te tudod.ehez neked kell ismerni öket!mi,válaszolók,nem tudhatjuk :) ezt csak ti érezhetitek!és nagyon vigyázz!!soha nem lehet tul jol ismerni öket!:S és ez egy célzás volt, hogy mit is csinálnának Veled!:S vigyázz velük!:)
8/9 anonim válasza:
valszeg úgynézelki, mint egy kivénhedt piccsa....és a mai világban ez a divat h az idősebb kiéhezett pedóbeállítottságúak a 15 évesekre gerjednek
9/9 anonim válasza:
engem a volt pasim 1éve ( aki most 18 éves ) megerőszakolt a munkahelyén ... kicsit durva .. de már akkor javában nem voltunk együtt . senkiben ne bízz csak saját magadban !! amúgy tapasztaltabbak , érettebbek , normálisabbak és jobban értékelik a szerelmet !! de határokon belül azért !!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!