Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen miért a 45-50 közötti pasiknak jövök be?
Figyelt kérdés
Szórakozóhelyen persze más, de csak ott érdeklődnek a korombeliek és az sem szokott komoly lenni. A hétköznapokban csak tőlük kapok jelzéseket, pedig mindenkihez kedves vagyok. Ez frusztrál engem, mert 25-nek ha kinézek, egyébként is kicsi vagyok, sokak szerint kislányos. Nem öltözöm nőiesen, inkább sportosan vagy bohémabb cuccokban járok és túl komolyan sem veszem magam. Ezt így végképp nem értem.2009. ápr. 22. 13:09
1/2 anonim válasza:
mert érett a gondolkodásod vagy testileg vagy nagyon fejlett nő és szépnek tartanak... igaz hogy én fiatalka vagyok 16éves de a 20-22éves fiúknak tetszem. de nem jövök össze velük:)
2/2 anonim válasza:
Az idősödő urak fiatal húsra vágynak
ha neked bejönnek, hajrá!
ha nem, hajtsd el őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!