Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkolja a párom, hogy találkozgat valakivel, de nem csal meg vele, csak barátok. Mit tegyek ilyenkor?
A megoldás a szemed előtt van!
Egyszerűen hívd el, ha jó barát akkor nem lesz feszült a légkör, ha szerető akkor lesz némi zavar a levegőben. Ha bizonytalan vagy, egyszerűen kérdezd meg: és veled is korán elmegy a "Tibi" ?
Én nem gondolnám, hogy szerető, de ha gondok vannak a kapcsolatban, akkor nyilván valami pótlék... lehet, hogy csak lelki támaszra, önbizalomra van szüksége, de hát nyilván felmerült másnak is a lehetősége...
Nálunk is voltak előzményei, hogy megbeszéltük, hogy csak barátok leszünk, és nem vennék rá mérget, hogy ez így is marad... (első voltam amúgy).
"Lehet, hogy én kényszerítettem bele, de ahogy te is mondtad fel kellett volna vállalnia a civakodást (jó ötlet fel fogom használni), ehelyett a szemembe hazudott keményen, ami miatt eléggé megrendült a bizalmam benne. Ha netalán elmondja, hogy találkozik vele akárhol, vagy elmegy hozzá, mert megmutatja neki a felújított lakást, akkor ezek után mire fel bízzak meg benne :("
Atyaisten! Te egy igazi házisárkány lehetsz. Fel fogod használni? Beismered, hogy te kényszeríted ebbe a helyzetbe (mert valóban ez van) és még neked áll feljebb, majd zsarolni akarod.
Volt egy ilyen barátnőm, kínszenvedés volt vele minden egyes vita, mert hozzád hasonlóan állandóan alkupozíciót keresett a veszekedésekben megoldás helyett. Persze vállalnia kellett volna, de ezt ő veled ellentétben még nem tudja. Most vagy tedd ezen túl magad és beszéld meg vele normálisan, vagy mondhatod azt is, hogy nem elég tökös férfi ő neked és elhagyod. Köztes út nem igen van.
Ezek után mire fel bízzál meg benne? Angyalkám, te már ezelőtt sem bíztál benne azért nyomoztad le, gondolom az e-mailjeit is olvasod.
15-ös. Nem hinném, hogy annyira belekényszerítettem volna, hogy ne lenne más választása, mint a titkolózás.
Az a sok nagy mellényű, aki szerint én vagyok a gáz, hogy felvetettem neki, hogy zavar a dolog: Amikor az 1. eset történt, leírtam ide részletesebben (mint most). A férfia 90% ki volt borulva, hogy ő ezt nem hagyná, ha a párja ezt csinálná tuti jól megmondaná a magáét, egy részük kb. szakított volna, itt meg én vagyok a gáz, hogy nem hagytam szó nélkül az egészet. Sokan igen bátran írnak, úgy hogy nincsenek benne a helyzetben.
Amúgy szándékosan nem írtam nemeket, de érdekes, hogy mindenki szerint csak fiú csinálhat ilyeneket. Ha csaj az illető szerintem sokkal többen fogták volna az én pártomat.
Így nem maradhat, szakítás nem kicsit lenne erős, szóval csak az marad, hogy megbeszéljük. De én azt akarom elérni, hogy ő mondja el, hogy legalább a bizalmam valamennyire helyreálljon. Az utolsóval egyetértek, ezt akarom megbeszélni vele. Ha valakinek van ötlete, hogyan annak örülnék.
Bár kíváncsi lennék, ki viselné el hogy a párja benyögi, holnap éjszaka közepén, mondjuk 2-kör jön haza, mert a barátja lakásán borozgatnak, beszélgetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!