Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkolja a párom, hogy találkozgat valakivel, de nem csal meg vele, csak barátok. Mit tegyek ilyenkor?
kendrazoltan: Igen én is valami ilyenen töröm a fejem, csak nagyon vékony jégen járunk. Vannak problémák a kapcsolatban is. Szóval nem szeretném, hogy kiboruljon a bili. Csak azt, hogy őszinték legyünk.
Lehet, hogy én kényszerítettem bele, de ahogy te is mondtad fel kellett volna vállalnia a civakodást (jó ötlet fel fogom használni), ehelyett a szemembe hazudott keményen, ami miatt eléggé megrendült a bizalmam benne. Ha netalán elmondja, hogy találkozik vele akárhol, vagy elmegy hozzá, mert megmutatja neki a felújított lakást, akkor ezek után mire fel bízzak meg benne :(
Én emiatt hagytam ott anno a barátnőmet. Tavaly januárban találkoztam egy régi osztálytársnőmmel Pesten. Nagyon rég nem láttam, mert 7.-ben kiköltöztek Németországba.
Akkor felhívtam a barátnőmet, hogy késni fogok, mert egy ismerősömmel találkoztam és beülünk egy kávézóba beszélgetni. A telefonban meg meghallotta, hogy nő az illető (a hangjáról), de azt mondta, hogy jó.
Mikor hazamentem óriási patáliát csapott, hogy mit képzelek, meg biztos megcsalom meg ilyenek. Hagytam hadd őrjöngje ki magát és dobtam a barátnőmet másfél éves kapcsolat után. Nekem ne féltékenykedjen ilyen vehemensen és ne gondolja azt, hogy megcsalom. Ha ennyire nem bízik bennem, akkor a kapcsolatnak az én részemről vége.
Amúgy a lánnyal akkor beszélgettem, telefonszámot cseréltünk, de nem találkoztunk többet, mert napok múlva már ment is vissza németbe.
Ezt csak azért írom le, hogy tanuljatok belőle csajok: Nem kell félténynek lenni, nem minden pasi csalja meg a párját, csak szeretné a régi ismerőseivel is tartani a kapcsolatot és ha az az ismerős netalántán nőnemáű, akkor náltok áll a bál.
Bizalom kérdése az egész. Miért nem bíztok meg abban az emberben, aki már X ideje veletek van?
22F
Kedves Kérdező! Ne csodálkozz ezen. Egyáltalán miért kellett kiakadnod? Miért baj az, ha valakivel találkozik a párod? Nem lehet saját, társadalmi élete?
4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!