Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan sikerült továbblépned ha nem jött össze valakivel akivel nagyon akartad?
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 14:08
1/6 anonim válasza:
Jött más. Vagy ha nem akkor is elfelejtettem egy idő után. Volt egy srác akibe belezúgtam nagyon, de nem tudom megmondani, hogy miért... Egyáltalán nem is volt az a típus aki nekem tetszene. Aztán ahogy egyre jobban kiismertem egyre inkább kiábrándultam belőle. Ma már azt mondom, hogy szerencse, hogy nem jöttünk össze.
2/6 P.Vivi válasza:
Hát nehezen de túl lehet egy idő után tenni rajta..bár ha mindennap látod akkor nem könnyű.
3/6 anonim válasza:
Mivel sok lány ismerősöm van, ezért már "másnap" közelíteni kezdek valamelyik felé.
4/6 anonim válasza:
Nálam tavaly októberben volt úgy,hogy nem jött össze és most kezdem úgy érezni,hogy na talán esetleg sikerülhet tovább lépni(annak ellenére hogy még mindig nagyon nagyon tetszik talán szeretem is) csak még így is nehéz mert jóban vagyunk,én nem neheztelek rá (miért is neheztelnék), ő meg nem él vissza azzal,hogy tudja hogy mit érzek iránta,sőt néha azt veszem észre mintha a véleménye is változott volna.
De biztos,hogy semmi esély a kapcsolatotokra?
5/6 A kérdező kommentje:
Mivel a legjobb barátnőjének hívott, így nem hinném :( Barát zóna :(
2012. jún. 4. 17:08
6/6 anonim válasza:
Sztem az még nem veszett ügy. utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!