Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párotok megharagudna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok megharagudna azért, mert vizsgáztok, és tanulni szeretnétek, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Egy elég nehéz vizsga előtt állok az egyetemen, sokat kell rá készülni. Barátnőmmel megbeszéltük, hogy találkozunk majd a hétvégén (hétköznap találkoztunk, együtt aludtunk, másnap délbe ment csak haza), de idő közben nagyon nehezen haladtam a tanulással, és megkértem, hogy most hétvégén inkább ne találkozzunk, mert szükségem van még időre a tanuláshoz. Tehát nem aznap mondtam le, hanem már láttam előre, hogy nem úgy haladok ahogy terveztem, és előre szóltam, hogy most sajnos így jön ki a lépés. Azóta nem áll szóba velem sehol és kikapcsolta a telefonját. Mit csináltam rosszul?
2012. jún. 4. 07:31
1 2
 1/18 Johnny B. Goode ***** válasza:
22%

Azt csináltad rosszul, hogy feleslegesen ígérgettél.

Ha vizsga van, nem árt az ígéretnél kitételnek meghatározni, hogy "ha úgy haladok, ahogy szeretném..." vagy "ha minden jól megy..."

egyébként igazad van, ha komolyan megharagszik, akkor hagyjad csak, majd megbékél magától, én nem törném magam feleslegesen és ártatlanul...

2012. jún. 4. 07:50
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem csináltál semmit rosszul.

A barátnőd nem egy toleráns lény, nem tudom mit nem ért ebből. Csak koncentrálj a tanulásra! Ha megsértődött emiatt, akkor nem érdemel meg. Ő is oda jár? Neki nem kell tanulnia?

2012. jún. 4. 07:50
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd nem jár egyetemre/főiskolára ezért nem értheti milyen is a vizsgaidőszak...
2012. jún. 4. 08:00
 4/18 kendrazoltan ***** válasza:
100%
Nekem erről az a véleményem, hogy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, tehát míg te azon munkálkodsz, hogy felkészülj a vizsgádra, a barátnőd felhúzza magát azon, hogy nem találkoztok. Ilyen szempontból egyetértek az előttem szólóval, a barátnődnek tolerálnia kellene azt, hogy az ő ezzel kapcsolatos problémája eltörpül a tiéd mellett, hiszen - ha minden jól megy - akkor ez "csak" egy hétvége a még nagyon sok közül, te viszont az egyetemmel az életedet alapozod meg. Ráadásul szerintem azt nem mérlegeli, hogy ha nem mész át, akkor készülhetsz az UV-re, ami esetlegesen újabb hétvégi programoknak szabhat gátat...tehát meg kellene értenie, hogy ez egy "kis áldozat egy felsőbb jó oltárán"...kisebb-nagyobb áldozatokat pedig sajnos időről-időre kell hozni...
2012. jún. 4. 08:02
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem csinálták rosszul, csak tudod az emberek kétharmada azt se tudja, mi az élet.

Az életben nem mindig az van ,amit az ember szeretne. Tanulj öcsém, csináld meg a vizsgát, ne hívd a csajt, majd ő fog. Ha nem fog hívni, érdemes elgondolkodni ,hogy érzelmileg egy szinten álltok-e. Mert ez a kapcsolat rovására megy, ha nem.

2012. jún. 4. 08:03
 6/18 A kérdező kommentje:
Egy suliba járunk, Ő is egyetemista még, de őt nem igazán érdekli, nem fordít különösebb figyelmet a tanulásra. Nem egy szakra járunk, neki máskor vannak a vizsgái.
2012. jún. 4. 08:03
 7/18 Johnny B. Goode ***** válasza:
100%
Akkor szervezz közös programot az ő vizsgaidejére... ;)
2012. jún. 4. 08:17
 8/18 Dottorre ***** válasza:
86%
Az ilyen nőt én azonnal, még az első ilyen eset után kiraktam mindig is. Az ilyen hisztis libákkal nem lehet és nem is érdemes kezdeni, mert később csak rosszabb lesz. Akiben ennyire nulla a tolerancia, az keressen olyat, akinek fontosabb ő, mint az élete.
2012. jún. 4. 08:34
 9/18 kendrazoltan ***** válasza:
100%
J.B. ott a pont!!!! És neki amúgy mi az életcélja, bolti eladó szeretne lenni, vagy virágkötő? Mert ha nem nagyon érdekli a dolog, akkor ilyesmi perspektíváknak néz elébe...nézd öregem, az élet olyan dolog, hogy barátnők - bármilyen szomorú is - jönnek-mennek, de a tudás kicsit más tészta. Te tudod, hogy mennyi idő/energia kell neked az általad elegendőnek vélt tudás megszerzésére, azt ne herdáld el, mert csak magad alatt vágod a fát, ahelyett, hogy biztos alapokat teremtenél az életednek, amire majd nagyon sok éven keresztül fogsz építkezni...
2012. jún. 4. 08:35
 10/18 anonim ***** válasza:

hisztizik a bnőd, de tegyél a fejére. egy csaj/pasi miatt nem hanyagolunk vizsgát. lehet, h vizsgaidőszak végére a kapcsolat meg sem lesz, de az UV igen.

a barátom nagyon megértő ebben a tekintetben. nagyon sokat tanulok, és helyettem csinál egy csomó dolgot, pl főz, leviszi a szemetet, ilyenek. nem csinál hisztit abból, hogy keveset tudok vele foglalkozni, inkább büszke arra, hogy tanulok.

2012. jún. 4. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!