Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megharagudna ha ezt tenném vele vagy már nem fér bele?
A Párom és én vallási okokból a házasságig várni akarunk a szexszel,vad csókok, tipi-tapi mindig van, ruhás dörzsölődés is és nagyon kívánom Őt. Szerintetek beleférne a keretbe, ha esetleg pettingelnék? vagy inkább ne? Annyira szeretném Őt kényeztetni, de nem tudom, hogy ha ezt csinálnám vele, nem sértődne-e meg. Vagy esetleg mit tehetnék vele, ami jó neki és még nem szex?
Köszi a válaszokat
19/L
Szerintem simán belefér, de beszéld meg vele. Nem akarlak megbántani, de szerintem ez hülyeség, mármint ez a "vallási okok miatt". A vallás nem arról szól (szerintem) hogy elnyomd az ösztöneidet, igényeidet... de ti tudjátok
Sok boldogságot egymáshoz. (23F)
A vad csókok, a tipi-tapi, meg a dörzsölödés is a sexhez tartoznak, szerencséd, hogy ezt ö nem tudja.
Nem ismerem a barátnödet, nem tudom, hogy hogyan gondolkodik, de elképzelhetö hogy csak és kizárólag a konkrét aktus az ami szerinte nem fér bele a vallásába házasság elött. De ezt neked kell finoman kipuhatolnod nála.
ahogy érzed, legfeljebb kiveszi a szádból..
de ha elvekhez ragaszkodtok, hajrá, majd kiváncsi leszek 20 év múlva milyen lesz a házasságotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!