Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a pasim nem akar megcsókolni?
Fél éve járunk a pasimmal és eddig összesen 3 x csókolóztunk. Nem tudom miért nem szeretne megcsókolni én meg nem merem mer na mégis csak ő a férfi. Még amikor szexeltünk sem akart megcsókolni . Nem értem segitsetek
18/L
De ő konkrétan visszautasít v elfordítja a fejét? Szoktál nála próbálkozni?Még szájrapuszit sem enged? Ha így elutasít akkor biztos valami trauma miatt ezt szégyentelennek undorítónak találja :/ esetleg más nővel is együtt van és te vagy a szeretője,akivel nem szokás csókolózni?
Csomó mindenre lehet gondolni...
Szerintem aki nem akar megcsókolni, az nem szeret. :/ Bocs, de nem tudom elképzelni, hogy egy szerelmi kapcsolatban fél év alatt összesen 3 csók legyen, ez abszurd.
Ha a szájhigiéniáddal minden rendben, akkor kérdezd meg a pasidat erről, mert ez totál nem normális szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!