Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szoktassam le, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktassam le, hogy a szüleim előtt ordibáljon velem?

Figyelt kérdés
Ma is az ebédnél úgy kirobbant a pasim egy hülyeségen, hogy utána síri csöndben fogyasztottuk el az ebédet, anyuéknak is elment a kedve. Mondtam,hogy ez nekem nem tetszik és még neki állt feljebb,hogy ő nem mondott semmi rosszat. Én 2,5 év alatt soha nem szóltam hozzá csúnyán a szülei előtt, ránk tartoznak a problémák nem másra.
2012. jún. 3. 13:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
képzeljétek azóta volt itt és még nagyobb cirkuszt levágott, anyu nem tűrte szólt neki és még anyunak is beszólt.
2012. jún. 3. 15:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Oké, akkor most jött el az a pillanat, hogy cuccait kirakod kapuba, és sms-t küldesz az alábbi üzenettel->Vége

és problem solved :)

2012. jún. 3. 16:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék erre mit fogsz reagálni, majd meséld el mitörtént.
2012. jún. 3. 17:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Gyerek még akárhány éves is.Talán egyszer felnő és igazi férfi lesz. De úgy látom ez az időszaka nem melletted fog megtörténni. Ne bánd !

Ökörköri

2012. jún. 4. 00:49
 15/15 A kérdező kommentje:
na mesélem, eljött és azt mondta ő nem tett semmi, rosszat és nem emelte fel a hangját. Még neki állt feljebb.
2012. jún. 5. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!