Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam le, hogy a szüleim előtt ordibáljon velem?
Figyelt kérdés
Ma is az ebédnél úgy kirobbant a pasim egy hülyeségen, hogy utána síri csöndben fogyasztottuk el az ebédet, anyuéknak is elment a kedve. Mondtam,hogy ez nekem nem tetszik és még neki állt feljebb,hogy ő nem mondott semmi rosszat. Én 2,5 év alatt soha nem szóltam hozzá csúnyán a szülei előtt, ránk tartoznak a problémák nem másra.2012. jún. 3. 13:19
1/15 anonim válasza:
Az én párom is volt hogy szidott, vagy kifecsegett olyan problémát haverok előtt, amitől robbanni tudtam volna. Egyszerűen leültem vele egy teljesen semleges pillanatban és elmondtam neki, hogy vannak dolgok, amik csak ránk tartozik és nem szeretném ha megalázna a barátaink előtt, mert nem rájuk tartozik. Ha ezen nemtud változtatni én nem tudok vele maradni. Ennek hatására változtatott. Ugyanígy cselekednék, ha a szüleim előtt kezdene el oltogatni, vagy veszekedni.
2/15 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam már,de nem használt.
2012. jún. 3. 13:28
3/15 anonim válasza:
Mosolyogj rá, amikor éppen kirobban és mondd azt: "Köszönöm szépen, hogy mindenki előtt megalázol, kedves tőled."
4/15 anonim válasza:
Szakíts vele. Nem troll válasz, komolyan mondtam, bszd ki a pi ába
6/15 Diavolino44 válasza:
Már bocsi de a párod egy idióta.
7/15 anonim válasza:
tudod ha ezt hagyod rosszabb lesz.mert később akár meg is üthet .jobb még megelőzni a dolgot,és dobni a bunkót!
9/15 anonim válasza:
miért, ha nincsenek ott a szüleid, eltűröd?? :-O
10/15 A kérdező kommentje:
nem tűröm el,de mi értelme lett volna ha neki fogok vele veszekedni az ebéd kellős közepén? Igy is szó nélkül maradt az egész család,de még akkor se vette észre magát. Hát láttam, hogy apám erősen szorítja a villát.
2012. jún. 3. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!