Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktassam le a 29 éves vőlegényemet az orrtúrásról?

Figyelt kérdés
Egy régebbi kérdést olvasva mertem feltenni ezt a kérdést. Egyszerűen amikor először megláttam szóhoz sem jutottam. Annyira kiábrándító. Mivel vehetném rá, hogy hagyja abba?
2012. jan. 23. 16:38
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Kend be az ujjait erős paprikával.
2012. jan. 23. 16:42
 2/27 anonim ***** válasza:

Kerek perec mondd meg neki, hogy ez kissé gusztustalan. Vagy mondd azt, hogy ha nem vigyáz, beszorul az ujja :)

Van olyan, hogy az emberből néha kicsusszan ez-az, és akkor pironkodik. Az sem guszta, de arról nem igazán tehet. Az ilyesmit viszont az ember nem véletlenül csinálja, tehát ha odafigyel kicsit, még a reflex sem marad benne, hogy bányásszon.

(Amúgy ez tényleg szokás nála, vagy csak elkaptad egy gyenge pillanatában? Nem mindegy azért:) )

3/27 anonim ***** válasza:

Két dolgon is megdöbbentem most:

1. a vőlegényed túrja az orrát

2. te még mindig együtt vagy vele

Nem vagy az anyukája hogy leszoktasd róla mint valami óvodás gyereket. Volt rá majdnem 30 éve hogy leszokjon róla.

4/27 anonim ***** válasza:
100%
Csapj a kezére,hogy nem szabad, csúnya dolog!
2012. jan. 23. 16:43
 5/27 anonim ***** válasza:

Úristen :D meg is eszi a fikáját?

Egyébként meg, ha elkezdi túrni, kérdezd meg ártatlanul csillogó szemekkel tőle: "Finom"?

2012. jan. 23. 16:44
 6/27 A kérdező kommentje:
Ezeket már próbáltam. :) Sajnos szokás. Bevallotta. Szeretem, egy ilyen dolog miatt nem fogom elhagyni.
 7/27 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy az orrüreg viszketése állhat mögötte, de mindenképpen kiábrándító látvány. Kísérd el az orr-fül-gégészhez. Hátha kiderül valami.
 8/27 anonim ***** válasza:
94%

"te még mindig együtt vagy vele "

Hát ez meg WTF?Orrtúrás szerinted szakító ok?Te droid tee.

9/27 anonim ***** válasza:
Ezek a pasik! :D Olyan, mint egy felnőtt óvodás! :)
2012. jan. 23. 16:45
 10/27 anonim ***** válasza:
És utána bekajálja amit kibányászott? Vagy ide-oda kenegeti?
2012. jan. 23. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!