Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktassam le a 29 éves vőlegényemet az orrtúrásról?

Figyelt kérdés
Egy régebbi kérdést olvasva mertem feltenni ezt a kérdést. Egyszerűen amikor először megláttam szóhoz sem jutottam. Annyira kiábrándító. Mivel vehetném rá, hogy hagyja abba?
2012. jan. 23. 16:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Szokj rá inkább te is, és kínáljátok meg egymást!
2012. jan. 23. 17:14
 22/27 anonim ***** válasza:

De tényleg komolyan szoktasd le! Mi lesz, ha összeházasodtok és a gyerek is rászokik, mert ezt látja az apjától?

Megmondod neki, hogy nem szabad, mert ez csúnya szokás?

Mondd meg neki, hogy eddig elviselted, de ha tényleg szeret, akkor próbáljon meg leszokni erről az undorító dologról.

Mert ez valóban undorító. És te nem szégyelled mások előtt?

Vagy mások előtt nem, csak előtted csinálja?

Akkor pedig el kell gondolkozni a kapcsolatotok komolyságán.

2012. jan. 23. 17:33
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Az vesse rá az első követ aki ha magában van nem bányászik néha kicsit :D
2012. jan. 23. 17:37
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Olvasom itt a hozzászólásokat és hát...

Nem tudod erről leszoktatni és nem is kell. Mindenki fikázik. Én is fikázom, mert zavar, ha van valami az orromban. De tudod a fika csak por és váladék keveréke. Port napi szinten szívsz be, a váladékot meg lenyeled. Kérd meg, hogy ne előtted csinálja. Ennyi. Egyébként tudok módszert a leszoktatásra. Hipnózis. De azt neki is akarnia kell.

2012. jan. 23. 17:57
 25/27 anonim ***** válasza:

Gondolom meg is eszi, te meg vele smárolsz?

Nem is tudom, hogy melyikőtök az undorítóbb. Ő vagy te aki így szereted.

Hánynom kell tőled!

2012. jan. 24. 17:22
 26/27 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó. Nyugodtan menj rókázni, bár nem hinném, hogy undorító lennék. Nem eszi meg. Ha érez valamit az orrában, akkor néha nem zsepivel oldja meg. De egy felnőtt embertől ez is gáz. Oké, csinálja, de ne előttem. Tök jó, még tőlem akarsz hányni, amikor nem is rólam van szó. Egyáltalán ki mondta, hogy megeszi? Csak nem magadból indulsz ki? :D

Valamilyen módszert tényleg találnom kell. Mert engem eszméletlenül zavar. Elhagyni nem fogom. Valaki írta, hogy 10 év múlva már nem leszek szerelmes, stb.. Lehet, de akkor sem az orrtúrás miatt hagynám el. Csakis azért, mert nem szeretem.

2012. jan. 24. 19:53
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti megeszi, más indokot el sem tudok képzelni, miért ne zsebkendővel oldja meg. Szerintem kiszedegeti aztán elszopogatja :D
2012. dec. 23. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!