Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam le a 29 éves vőlegényemet az
orrtúrásról?
16:47 :DDDDDDDDDD Baze, beszarok a röhögéstől :DD Asszem a kóla a monitoron kötött ki... :D
2012. jan. 23. 16:48
" "te még mindig együtt vagy vele "
Hát ez meg WTF?Orrtúrás szerinted szakító ok?Te droid tee."
Hét én finoman szólva ki lennék ábrándulva az illetőből ha észrevenném hogy mit csinál. És ez azt hiszem nem engem minősítene hanem azt aki csinálja felnőtt fejjel (!)
Tudom hogy egyesek akár még szellenteni is vidáman képesek egymás előtt de én nem olyan ember vagyok. (Basszus még én magyarázkodhatok hogy nekem miért probléma az orrtúrás, ilyen nincs...)
2012. jan. 23. 16:53
Minden férfi túrja az orrát. Nagy öröm, amiket kilehet bányászni;). Nem szép, úgy kell csinálni más ne lássa:):)
2012. jan. 23. 16:57
16:57 hogyne, én még a fülzsírt is kibányászom, meg a hajamból a korpát! Finom korpás fülzsíros kenyérnél nincs is jobb, lila hagymával paprikávalparadicsommal!
Fújbakker, iderókázok... +o(
2012. jan. 23. 16:58
Előző:
"Minden férfi túrja az orrát."
Akkor én hogyhogy nem?
23/F
2012. jan. 23. 16:59
"Basszus még én magyarázkodhatok hogy nekem miért probléma az orrtúrás, ilyen nincs."
Nem vitattam,hogy probléma.
Azt vitattam,hogy ez szakító ok lenne..
2012. jan. 23. 16:59
Mostanában az emberekből-párokból kiveszni látszik a méltóság. Mást nem olvasok itt, minthogy egymás előtt szarnak, finganak, büfögnek, fikáznak. Undorító, cseppet sem vicces. Az meg tök jó, hogy most szerelmes vagy, de édes kisszivem, 10 év múlva messze nem leszel szerelmes, de a seggarc pasid még akkor is a szemed láttára fikázik majd. Mennyire tisztel téged, ha így viselkedik előtted? És a gyereketek majd ezt fogja leutánozni, hogy nyilvánosan orrot túr, majd elpöcköli, vagy hamm, bekapja. Remek férfi, tudnám tisztelni...
2012. jan. 23. 17:07
Én is láttam már itthon és forgott a gyomrom és tényleg kiábrándító látvány, most is ráz a hideg tőle. Szerintem akik csinálják, nekik nem gusztustalan, szóval nem is fog leszokni róla, mert miért is tenné. Ez is azon dolgok közé kellene, hogy tartozzon, hogy más előtt ne már, ha lehet. Én igazán még a fingás-büfögést sem tartom még itthon sem kívánatos dolognak, de a férfiak egy része szinte sportot szeret üzni ezekből is. Ja és csak jót röhögnek, ha Te kiakadt.
2012. jan. 23. 17:07
ha Te kiakadsz. De gondolom értettétek az előbb is, mit akartam írni. :)
2012. jan. 23. 17:10
17:07 :DDDDDD ez jó volt :D hát igen, ha apukától azt látja hogy könyékig az orrában van, és kapirgálja kifele a nagy zöld puckokat, naná hogy ezt fogja megszokni és csinálni...a hülyeség is öröklődő tulajdonság ugye. Förtelmes, hogy mekkora Isten barma tud lenni az ember, és még durvább hogy semmi lelkiismeret-furdalást nem érez! Halál komoly! Tudnátok, hány ilyet látok az utcán, metrón, villamoson stb., hogy csávókám leül, ujjacskákat elő, és turi-turi-nyam-nyam-whöhöhöhehehe...
2012. jan. 23. 17:11
Kapcsolódó kérdések: