Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szoktassam le róla a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szoktassam le róla a páromat?

Figyelt kérdés
Az a rossz szokasa h úgy alszik el h túrja a hajamat... Ezzel még nem is lenne gond,na de álmában is ezt csinálja de akkor már van h arra ebredek h tépi szó szerint a hajamt, meg 1 1 szálat is ki szokott húzni, ami ugye nem kellemes, az hagyján h reggelre elég csapzottan kelek e miatt, meg 2 naponta hajat kell mosnom mert úgy bezsírosodik... Szóltam már neki h ne tegye, mert fáj, de hiába... még ugy mond a falra is képes f.nyomni csak h a hajan közelébe ferkozhessen...

2012. jún. 3. 08:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bilincs?
2012. jún. 3. 09:51
 12/17 anonim ***** válasza:
68%

Esetleg kényszerzubbony. :)

Ha elaludt, tegyél a keze ügyébe egy parókát (vagy ha van olyan hosszú szőrű szobacirkálód, tedd az ágyba - az legalább odaharap, ha zavarja a bizgerélés) :D

2012. jún. 3. 09:57
 13/17 anonim ***** válasza:
68%

nem tudom milyen hosszú a hajad én néha kontyban alszom, vagy fond copfozd össze, fond be és tekerd össze. azt nem tudja majd piszkálni.

mindenesetre érdekes, hogy ez őt nem zavarja..

vagy lehet, hogy ez nála fétis és akkor jobban jársz, ha megszabadulsz tőle.

2012. jún. 3. 09:57
 14/17 anonim ***** válasza:
68%
Szobacirkáló... Ezen beszartam. :D
2012. jún. 3. 09:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Ébreszd fel, mikor elkezdi. 2-3 kialvatlan nap után abba fogja hagyni.
2012. jún. 3. 10:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is rázd fel az álmából folyamatosan. így nem lesz hosszútávú a kapcsolat, mert egy idő után a kialvatlanságtól ingerültebb leszel és vége lesz...(tapasztalat. nekem nem a hajamat csesztették, hanem lelöktek az ágyról)
2012. jún. 3. 11:02
 17/17 A kérdező kommentje:

Hát egy rottweilerünk van...azt betenném mellénk,nézne egyet :))

Löktem már le az ágyról,1 éjjel alatt 2szer,meg fel is keltettem....

2012. jún. 3. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!