Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy szoktassam le a páromat...

Hogy szoktassam le a páromat a horkolásról?

Figyelt kérdés
lassan már nem is tudunk együtt aludni mert engem nagyon zavar, nehezen érti meg. segitsetek
2009. dec. 28. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A horkolás nem egy olyan dolog mint a dohányzás vagy az alkohol. Nem lehet rászokni, mint ahogyan leszokni sem. Ez egy betegség. Orvoshoz kell vele menni.

Te pedig lehetnél egy kicsit megértőbb, hiszen nem tehet róla.

2009. dec. 28. 09:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Használj füldugót. Én nem tudok másképp aludni a párom mellett. Elhiszem, hogy nem tehet róla, de amikor egész éjjel azon görcsölsz, hogy végre elaludj, és már sírsz mert tudod, hogy másnap megint egy mosogatórongy leszel, na akkor erősen elgondolkodom, hogy megfojtom :D Csak vicc volt, mielőtt bárki lepontozna. Na de tényleg, próbáld meg a füldugót. Lehet először kényelmetlen lesz, de jobb mint a semmi.
2009. dec. 28. 09:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárakban lehet kapni ilyen tapaszt, amit az orr felső részére kell ráragasztani és szabaddá teszi a légutakat, így nem horkol majd a párod. De lehet hogy valami baja van, el kéne menni orvoshoz. Ismerősömnek pl. orrsövényferdülése volt, helyrehozták neki, és azóta nem horkol.
2009. dec. 28. 09:48
 4/6 anonim válasza:

Nálunk is ugyanaz az helyzet, én is csak füldugóval tudok a férjem mellett aludni, így sem tökéletes, de legalább tudok egy pár órát pihenni.Ha már végképp nem bírom,átvonulok a nappaliba, de nyilván hosszú távon ez sem megoldás.

Amúgy a horkolás igen veszélyes tud lenni, én eltuszkoltam a párom dokihoz, ahol megállapítottak nála egy betegséget, apnoé a neve, ez azt jelenti,hogy éjszaka nem kap rendesen levegőt. Ez nagyon veszélyes, infarktushoz, agyvérzéshez is vezethet. Mi most ott tartunk, hogy az az egy megoldás van, hogy van valami speckó maszk, azt kell éjszaka feltegye, ilyen lélegeztetőgép szerű. Sajnos még nem vettük meg mert 200ezer Ft, de azt mondta a doktornő, hogy más megoldás egyelőre nincs, így sokáig nem maradhat a helyzet mert komoly károsodása lehet a férjemnek a levegővételi szünetek miatt.

2009. dec. 28. 09:51
 5/6 anonim ***** válasza:

09:48

az a tapasz amiről te beszélsz sajnos nem mindenkinél hatásos. én pl. azért horkolok mert az ínyvitorlám rezonál (nem tudom máshogy mondani :)) és azellen semmit sem ér sajnos a tapasz

szerintem is érdemes vele elmenni dokihoz megnézetni, nehogy vlmi más baj is legyen, mint azt már mondták

2009. dec. 28. 09:58
 6/6 anonim válasza:
Orra tehető tapasz használ egy bizonyos szintig, csökkenti a horkolás intenzitását, de nem jelent végleges megoldást. Valóban orvoshoz kell az illetővel menni, és ott megállapítják, mitől lehet a horkolás. Lehet egy kisebb beavatkozással megoldódik a probléma.
2010. márc. 29. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!