Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem ertem? A baratommal mar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ertem? A baratommal mar tobb mint fel eve jarunk de a szulei elott nem mer megcsokolni meg atolelni es meg nagyon a kezemet se fogja meg.

Figyelt kérdés
ez mitol lehet..nem ertem...?segitsetek..par tapasztalat??
2009. júl. 1. 13:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nagyobb téársaságban, ahol nem minden szem ránk irányul ahogy mondtad, ott persze énsem tartok km-es távolságot a páromtól. ha kedvem van adok neki szájra puszit ilyen összejöveteleken, vagy csak egy aprócska simogatást mondjuk az arcára.

deha éppen anyámmal beszélgetünk, vagy éppen erre néz, akkor vhogy nem jön elő belőlem az h énmost jól lesmárolom a barátom...

2009. júl. 1. 15:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Persze ez egyértelmű, hogy beszélgettek közben nem egymással fogtok törődni és kizárni a külvilágot. Így van rendjén. Viszont a kérdező, nem csak erre a szituációra gondolt. Ha sétállnak közösen a szüleivel, ha náluk vannak, ha reggel neadjisten egyik szülő viszi őket suliba v. munkahelyre ott a helye annak a puszinak ölelésnek:)
2009. júl. 1. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!