Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem ertem? A baratommal mar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ertem? A baratommal mar tobb mint fel eve jarunk de a szulei elott nem mer megcsokolni meg atolelni es meg nagyon a kezemet se fogja meg.

Figyelt kérdés
ez mitol lehet..nem ertem...?segitsetek..par tapasztalat??
2009. júl. 1. 13:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Függ a szülőktől, a viszonyuktól. Nehéz kibújni anyu, apu kicsi fia/lánya szerepből és megmutatni, hogy igenis már ez is része az életének. Idővel leküzdi és felvállalja önmagát. Kezdeményezz te, fogd meg a kezét, adj neki egy puszit, visszautasítani nem fog :)
2009. júl. 1. 13:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Én lány, és én is ilyen vagyok, mint a Te barátod.:D Én semilyen rokon, vagy ismerős előtt nem nagyon akarom fogni a kezét a barátomnak, főleg csókolózni. Persze a legjobb barátnők, barátok előtt nem vagyok gátlásos, de amúgy nagyon.:D A lényeg, hogy ne kényszerítsd, ha nem akarja! Majd lehethogy levetkőzi később a gátlásait, de ha mésem, akkor ez van. Rengeteg olyan ember van, aki a szülei előtt nem csókolózik. Mert miért is kéne?:/
2009. júl. 1. 13:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Én se szerettem a magánéletem a szüleim előtt élni. Igazából megmagyarázni a mai napig (11 éve vagyunk együtt)nem tudnám, hogy miért, de nekem ez még most is kínos lenne.
2009. júl. 1. 13:48
 4/12 A kérdező kommentje:
Ertem...csak mar 25 eves es nem tudom megerteni h miert reagal igy...mindig azt mondja:"varj jon anyu/apu,hagyjal most!" es ez olyan rosszul esik nehe nekem...:(
2009. júl. 1. 13:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Teljesen más a véleményem erről. A szüleitek nem várják el tőletek, hogy csak haverkodjatok, mikor náluk töltitek az időtöket. Nekem szülő létemre lenne kellemetlen, ha egy 11 éves kapcsolatból csak annyit látnék, hogy jól megvannak, nevetgélnek. Most nem arról beszélek, hogy nyalni-falni kell egymást az ebédnél. De ha megkívántok egy csókot, egy ölelést azt is lehet a helyzetnek megfelelően, diszkréten végezni, öröm az ilyenre ránézni a szüleiteknek is!
2009. júl. 1. 13:52
 6/12 anonim ***** válasza:
sztem ezzel ne foglalkozz, én 24 vagyok, lány, itthon lakom, és énsem nagyon szeretem a szüleim előtt élni a magánéletem. valszeg a barátodnál is csak erről van szó. énis csak ilyen alap dolgokat csinálok a SZÜLŐK ELŐTT, egy puszi érkezésnél és ennyi. nem ölelgetem, meg simogatom, meg stb ha anyámék is ottvannak.
2009. júl. 1. 14:01
 7/12 anonim ***** válasza:

13.52

Nekem nem ebből jönne le, hogy két ember jól megvan. Én voltam a 11 éves hozzászóló, azt nem tettem hozzá, hogy mi jó ideje férj-feleség vagyunk, mert úgy gondoltam nem ezen van a hangsúly. Nyilván tudja az a szülő is, hogy nem csak nevetgélésről szól a kapcsolat anélkül is, hogy egymás kezét szorongatják vagy puszilgatják egymást. Szerintem ez két ember magánügye, nem tartozik másra.

2009. júl. 1. 14:12
 8/12 anonim ***** válasza:
14.12vel tökéletesen egyetértek, ezt énis le akartam írni, csak elfelejtettem, 14.12-ers előtti voltam. egy szóülőnek egyáltalán nem attól tűnik majd jónak a kapcsolat h folyton szorongatják egymást, mert egy kapcsolat nemcsak ennyiből áll. és egy szülő látja azt a gyerekén, ölelgetések, meg simogatások nélkül is, h a gyereke jól érzi e magát a kapcsolatban....
2009. júl. 1. 14:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Akkor itt lennék újra. Jóval fiatalabb vagyok Nálad szerintem, de te így látod, én úgy. Igaz nem ezen mutatkozik meg egy kapcsolat mélysége. De ha kedved van megölelni a párod miért ne tehetnéd? Most nem egy szűk családi ebédre gondolok, ahol csak ti és a szüleid/szülei vannak jelen, hanem egy nagyobb összejövetelre, ahol nem feltétlen rátok irányul minden szem. Ott se tudnád elképzelni, hogy akárcsak megöleld? Mindenesetre én sem kezdek el a barátnőmmel csókolózni vagy hosszas ölelkezésbe merülni, de egy-egy kis szájra puszi, röpke csók, ölelés, vagy csak szimplán átölelni és közben sörözni apával nem feszélyez.
2009. júl. 1. 14:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Én se szoktam szülők mellett semmit se csinálni párommal..Az egymásra nézésekből is lejön nekik,hogy megvagyunk és boldogak vagyunk szerintem,nem kell ahhoz ölelgetni és csókolgatni egymást.
2009. júl. 1. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!