Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm szakítani fog velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szakítani fog velem, ha nem pukizok neki? Bővebben bentebb!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy összejöttem egy lánnyal, ő ilyen plázacica-jellegű csaj, de több van benne ennél. Értelmes és érzékeny is, fiatalabb korában sokat bántották, mert nem volt valami jó csaj, csak "rendbe szedte" magát.

A lényeg, hogy már 4x aludtunk együtt és már az első alkalommal azt mondta, elalvás előtt, idézem: "ha pukiznom kell éjszaka, ne tartsam vissza vagy menjek ki ezért a mosdóba, nyugodtan csináljam itt az ágyban, ő megérti".

Most viszont újra előhozta a témát, elég furcsa volt. Rákérdeztem, kínos volt ugyan, de elmagyarázta: mikor fiatal volt, egy szobában lakott a szüleivel és az apjának rendszeresen görcsei voltak, mindig úgy aludt el, hogy azt hallgatta, hogy rotyog a faterja. A kistesójával még számolták a kicsúszó fingokat is.

Most 23 éves és az előző pasijánál rájött arra, hogy sokkal jobban alszik, pláne idegen helyen, ha hallja vagy arra ébred, hogy a pasi fingik néha álmában.

Én mondtam neki, hogy bocs, nekem nem megy parancsszóra, meg amúgysem, én erre nem vagyok képes szerintem. Láttam az arcán a csalódottságot.

Mit tegyek szerintetek?? Nagyon szeretem őt!

2012. jún. 2. 18:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 Diavolino44 ***** válasza:
85%

Kurv@ jo sztori :):):):):)

Igy vilagvegen kellenek az ilyen sztorik :)

2012. dec. 21. 13:05
 42/71 anonim ***** válasza:
96%
omg
2012. dec. 21. 13:45
 43/71 anonim ***** válasza:
98%

Pukizz neki és mondd el, hogy mennyire szereted. Fingjál ahogy csak bírsz. Dobd fel a fingod csillámokkal vagy amit csak szeretnél... Most komolyan.

Megéri, hogy vége legyen a kapcsolatnak egy ilyen kis hülyeség miatt? Nem.

Ha igazán szereted fingsz.

:-)))

Én voltam az.

2012. dec. 30. 13:44
 44/71 anonim ***** válasza:
18%

Lehet hogy varázslat van köztetek. Egy csoda. Amikor minden pillanatban azt érzed, hogy ha elveszíted, azzal egy részedet is elveszítheted. Amikor egyszerűen csak a mosolyára gondolsz és az egyetlen dolog, amit érzel, hogy Ő kell neked. Ha úgy gondolod, hogy ez komoly, hogy talán Ő az igazi és az a lány is mindent megtesz érted, tényleg mindent, 100%-ot belead ebbe a kapcsolatba, akkor lehet, hogy túl kellene lépned ezen az egészen, mielőtt tényleg késő lesz.

Komolyan elengednéd ezt az egészet, egy ilyen apróságért?

2012. dec. 30. 14:31
 45/71 kendrazoltan ***** válasza:
90%
Fingjad el neki a "Szeretni bolondulásig" c. dalt...aztán forever and ever...
2013. jan. 24. 09:44
 46/71 anonim ***** válasza:
Csak töbre értékeli a kapcsolatotokat ennél :)
2013. jan. 24. 10:21
 47/71 anonim ***** válasza:
0%

ez mekkora baromság istenem

kicsit se vicces, már herótom van ezektől az erőltetett fingós vicces/szoriktól ami már átmegy szánalmas kategóriába...

2013. jan. 24. 10:24
 48/71 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, nagyon hálás vagyok, amiért kiemelted ezt a kérdést... így én is rátalálhattam :D

Az előbb a válaszokat olvasva éppen a folyosón sétáltam és majdnem hasraestem a röhögéstől :D

2013. jan. 24. 10:26
 49/71 anonim ***** válasza:
94%
Kiégtem!! xD A sztorin is, és a válaszokon is. xD
2013. jan. 24. 11:25
 50/71 anonim válasza:

haat ez igen,nagyon behaltam,jo a kerdes egyebkent nem is olyan egyszeru ha az ember belegondol.

egyebkent nem kell rosszul erezned magadat a baratnod csak jot akar ezzel nemakarja hogy esetlegesen rosszul erezd magad ha ilyen elofordulna.

Engedd el magad minden ertelemben es ennyi.

2013. jan. 25. 07:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!