Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szakítani fog velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakítani fog velem?

Figyelt kérdés
Nos .. tegnap este egy kicsit sikerült a pohár aljára néznem, ami miatt nagyon nagyon nagyon megharagudott a barátom. Azt mondta ezentúl nem hisz el nekem semmit, és hogy erről még nagyon komolyan el fogunk beszélgetni. Attól félek,hogy szakítani fog velem, vagy esetleg megcsal majd. Szerintetek erre mennyi az esély ? nagyon félek és megbántam :(
2012. máj. 19. 12:06
 1/9 anonim ***** válasza:

szakítani nem fog, de hogy keményen beolvas és fejmosást is fog tartani neked jó hosszan, abban biztos lehetsz. Gondolom részegen kb minden kijött belőled, ezért most megkérdőjelez pár dolgot. Ülj le vele és beszéljétek meg.

18L

2012. máj. 19. 12:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem,mindenkivel előfordul véletlen egyszer az életébe

nem fog szakítani veled,ha szeret téged!

2012. máj. 19. 12:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Ennyire mérges még sosem volt rám, és egyébként én is haragszom rá ( egy lány miatt ) , de ezzel már nem is foglalkozom, csak azt akarom,hogy minden olyan legyen mint régen ..
2012. máj. 19. 12:23
 4/9 -=Koldus=- ***** válasza:
És Ő be szokott rúgni?? Ha igen akkor nincs miről beszélgetni. Ha ezért elhagy meg is érdemli, hogy egyedül maradjon. Ha részegen nem tettél semmi rosszat mi alapján szól be?!
2012. máj. 19. 12:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem tettem semmit sem, sőt még haza is jöttem.
2012. máj. 19. 12:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Eléggé uralkodó típusnak tűnik a barátod... Most komolyan csak azért megharagszik rád, mert egyszer a kelleténél többet ittál? Hány évesek vagytok?
2012. máj. 19. 12:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Azért haragszik, mert megigértem neki,hogy nem fogok.
2012. máj. 19. 12:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért ígérted meg neki / ígértette meg veled?
2012. máj. 19. 12:50
 9/9 Diavolino44 ***** válasza:

Azért haragszik mert berúgtál?? Ez egy esetben jogos ha elég sűrűn fordul elő veled. S próbál úgymond "leszoktatni". Vagy tudja h olyankor könnyen kapható vagy a félre hajlásra.

Amúgy meg semmi köze hozzá, szerintem is elég csúnya látvány egy "bebaszcsizott" :D nő, de valahol ki kell ereszteni a gőzt! Nem lehet mindenki Teréz Anya! Az első pár szabály után jön a többi.. az ilyen sose végződik jól. De persze nem ismerem a múltatokat.

27F

2012. máj. 19. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!