Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani fog velem?
Minden jólment csak az útóbbi pár hétben veszekedtünk azon hogy hogy találkozzunk, mert távkapcsolatban élünk.Ja és,hogy még nem akar velem össze költözni,de ez rohadtul ne is aktuális majd max 3 év múlva... Meg elég hisztis vagyok tény,de sose mondta,hogy ez őt zavarná mindig rám hagyta ,hogy legyen úgy ahogy én akarom és én ezzel nem is fogalkoztam. De most a semmiből ezt előrántottta ,hogy túl sok belőlem 2hét pihi kéne neki aztán meglátjuk,hogy mennyire hiányzom neki.(amúgy hetente 4szer találkoztunk)Most nagyon rossz mert nem tudom,hogy szakítás lesz e vagy mi? a szex remekül működik ,szeret velem lenni legalábbis ezt mondta meg szeret is úgyh nem igazán értem mi van. Más lány tuti nincs a háttérben.Hisztiket leszámítva(amin tudnék változatani ha mondta volna előbb) minden rendben van a kapcsolatunkkal. Nem bírtam ki is írtam neki két smst, de nem hisztiztem csak,hogy mi van vele, mert azt bezséltük meg ,hogy ezt lehet ennyi,de semmi hiszti.Szerintetek lehet folytatása?
21/L
"Meg elég hisztis vagyok tény,de sose mondta,hogy ez őt zavarná mindig rám hagyta ,hogy legyen úgy ahogy én akarom és én ezzel nem is fogalkoztam. "
Már ez az egy mondat elég ahhoz, hogy tudjam: ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Ez tuti biztos! Szakítás lesz belőle.
Nem bántásból, de tapasztalatból mondom ,hogy ott, ahol szünet van, már nincs értelmes folytatás. Nem tudom elképzelni,hogy ha egy kapcsolat idáig eljut, akkor utána mint ha mi sem történt volna, úgy működjön tovább a kapcsolat. Remélem tévedek.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!