Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy eltávolodtunk, és szakítani akar velem barátom?
én is így vagyok, csak fordítva...én vagyok a srác, és attol vana para, ohgy a csajom hagy el...:S
üljetek le, és beszéljétek meg a dolgokat, csak így leeht..
szerintem a félelmed olyanon alapulhat hogy talál nem teszítek annyira oda magatokat a kapcsolatban és emiatt úgy érzed kezd kihűlni a szerelem.
szerintem próbáld meg odatenni magad a kapcsolatban, és most nem szexuális téren gondolom csak, esetleg azon is akár de próbálj meg vele minél több időt tölteni, mutasd meg neki hogy mennyire szereted és akkor ő is jobban fogja érezni magát és újra fellendül a kapcsolat. Tudom sablonos de nem csak a fiú kezdeményezhet, próbáld belendíteni a kapcsolatot ha úgy érzed hogy nem megy. Ha pedig ezt nem akarod akkor hagyd az egészet. lehet neked se ér annyit :/
remélem segítettem akár csak egy kicsit is
Hát, akkor nálad is sz*r a helyzet első :/ Én nagyon félek, pedig nincs okom féltékenynek sem lenni, mert érzem hogy szeret, stb. Csak rettentően félek :S
Második válaszadó: Hát köszönöm szépen a tanácsot, megpróbálok valamit majd :). Nagyon nem szeretném ha vége lenne ennek a kapcsolatnak . ondjuk ő is szeret engem, meg hát ki is mutatja, meg én is. Lehet, hogy az a baj , hogy túlságosan is.
akarod beszéljük meg levélben, hátha tudok adni pár ötletet vagy bárhogy megbeszélni ezt :)
dobj egy üzenetet ha van hozzá kedved :)
bennen is el ez a felelem! Mar ki se mutatja nagyon, es ritkan is irja/ mondja! 14 honapja vagyunk egyutt es az utobbi 8 honapban sz.rik a fejemre.
Mindig talal valami gyengebb kifogast...legalabbis mikor mar egy honapja szervezunk egy egyuttalvast es mindig van valami ami miatt nem jon ossze, akkor mar inkabb kifogasnak tunik! Ha kerdeztem, h mi valtozott akkor csak annyit felelt, h: -nem tudom!
es a legutti osszezorrenesnel meg O volt megsertodve, h aljon ki otthpn magaert mert honapok ota egyre jobban fogjak vissza (elmult 18) es nem csinal semmit. a fura h haverozni le tud lepni delutan 2-kor. Ha en szeretnek vele tobb idot tolteni akk erdekes h "nem engedik". -.-'
a lenyeg h gyakorlatilag a vitank vegere csak annyit mondott h:- koszonom a lehetoseget! es elindult az ajto fele... en zokogogorcsot kaptam mert keptelen voltam felfogni h O nem hajt ertem, mar nem visz sehova(kavezni..ami 2fo reszere 450Ft,-) nem probalt azza valni aki volt...en meg konnyek kozt probaltam instrukciok nelkul valtozni h eleg jo legyek neki! bocsi h ilyen hosszura sikerult! ezzel igazabol arra akartam ramutatni, h ne folytsd meg es elvezd azt, h meg erezheted h szeret!
Barmi baj van, nyugiba es mihsmarabb beszeljetek meg....
szurkolok h neked ne essen igy szet a kapcsolatod :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!