Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy azt érezted szakítani akar a párod, de nem meri megmondani?
Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt párommal. Az egész kapcsolatunk meglehetősen ingatag volt. Sokat kinlódtunk egymással, se veled-se nélküled kapcsolatnak indult aztán szép lassan kiakakultak a dolgok. Az utóbbi 1 évben nagyon jól megvoltunk. De mostanába valami megváltozott. Érzem rajta, hogy valami nem stimmel. Nem akar velem annyit együtt lenni, mint eddig. Alig látom, lemondja a találkozókat, (mert fáradt). Semmi hiányzom, szeretlek. Mintha csak egy nyűg lennék neki. Mondtam neki, ha szakítani akar mondja meg, mert ez így nem mehet tovább. Nagyon rosszul esik a viselkedése. Azt mondta nem akar szakítani. Elegem lett és kitaláltam hogy nem keresem addíg, amig ő nem keres. Ebből le tudom szűrni, hogy mennyire lehetek fontos neki. Ennek már egy hete. Semmit nem tudok a "páromról" nem hív, nem ír sms-t. Semmiféle kommunikáció nincs köztünk. Tudom, hogy ez eléggé egyértelmű viselkedés a részéről, de mégsem akarom elhinni, hogy 2 év után képes így szakítani. Legalább annyit megérdemelnék, hogy kimondja. Én meg csak várok és várok. Mit tennétek a helyemben? Miért csinálhatja ezt?2012. febr. 22. 13:56
2/4 anonim válasza:
Kérdésedre a válasz igen volt és szakítás lett a vége. Én személyesen leültünk mert ugyan ezt a jeleket produkálta és rákérdeztem. Sajnálom haver de valószínűleg így fogsz járni te is. Az meg hogy egy hete nem mond semmit ez nem túl gerinces dolog tőle.
3/4 anonim válasza:
Volt, és helyes volt a megérzés.
És sajna most is egy nagyon hasonló helyzetben vagyok. Rákérdeztem, mire az volt a válasz, hogy túl sokat agyalok. Ahham...
4/4 anonim válasza:
Volt nekem is ilyen érzésem és rá kb. 2 hétre szakított is velem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!