Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm szakítani fog velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szakítani fog velem, ha nem pukizok neki? Bővebben bentebb!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy összejöttem egy lánnyal, ő ilyen plázacica-jellegű csaj, de több van benne ennél. Értelmes és érzékeny is, fiatalabb korában sokat bántották, mert nem volt valami jó csaj, csak "rendbe szedte" magát.

A lényeg, hogy már 4x aludtunk együtt és már az első alkalommal azt mondta, elalvás előtt, idézem: "ha pukiznom kell éjszaka, ne tartsam vissza vagy menjek ki ezért a mosdóba, nyugodtan csináljam itt az ágyban, ő megérti".

Most viszont újra előhozta a témát, elég furcsa volt. Rákérdeztem, kínos volt ugyan, de elmagyarázta: mikor fiatal volt, egy szobában lakott a szüleivel és az apjának rendszeresen görcsei voltak, mindig úgy aludt el, hogy azt hallgatta, hogy rotyog a faterja. A kistesójával még számolták a kicsúszó fingokat is.

Most 23 éves és az előző pasijánál rájött arra, hogy sokkal jobban alszik, pláne idegen helyen, ha hallja vagy arra ébred, hogy a pasi fingik néha álmában.

Én mondtam neki, hogy bocs, nekem nem megy parancsszóra, meg amúgysem, én erre nem vagyok képes szerintem. Láttam az arcán a csalódottságot.

Mit tegyek szerintetek?? Nagyon szeretem őt!

2012. jún. 2. 18:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet alvás közben, méghozzá úgy is, hogy akár észre sem veszed. :)

Ha kamu, akkor díjnyertes! :D

Ha nem az, akkor meg nyugi, csak ezért még nem szakíthatott egy pár sem. Egyébként meg örülj neki! Én a párom előtt, vagy ha csak tudtam kihallatszódhat a wc-ről, 1 évig nem tudtam. Iszonyat görcseim voltak. Aztán ő egyszer megtette, ami után már nem volt probléma.

Azóta is bánja néha! :D :D

2012. aug. 23. 23:10
 32/71 anonim ***** válasza:
94%
Te kamugyáros! Jó kis sztori.....jót röhögtem!
2012. aug. 24. 09:19
 33/71 anonim ***** válasza:
73%
szánalmas
2012. szept. 1. 18:46
 34/71 anonim ***** válasza:
82%
Megoldásnak javasolnék egy pisztolyt két golyóval!
2012. szept. 1. 19:02
 35/71 anonim ***** válasza:
23%
Sz@rj bele a szájába az jobb
2012. szept. 9. 11:59
 36/71 anonim ***** válasza:
78%
Hozd el hozzánk, haverokkal egy jó adag csilis bab után, olyat eregetünk neki a szobába, hogy egy életre elmegy a kedve tőle. xDDD
2012. okt. 5. 20:01
 37/71 anonim ***** válasza:
87%
wahaha ezen rendesen sirok, a plazacica aki azt keri fingj oda neki XD
2012. nov. 2. 14:36
 38/71 anonim ***** válasza:
93%

Ezen én is jót nevettem, pláne a kommenteken:). Egyébként meg nem feltétlenül kamu szerintem, hiszen van aki arra izgul ha tényleg rá**sz**nak szal már ki tudja...

A másik meg, ha őt visszaemlékezteti ez a gyerekkorára és az a része nem negatív számára, elképzelhető hogy ez nyújt úgymond biztonságot neki, ez olyan mint Pavlov kutyája. Berögzült egy inger..

A pláza cicákra meg annyi lenne a hozzá fűzni valóm, hogy mind a pláza macák, mind az ilyen gyúrós baromi igényesnek kinéző palik amúgy csak látszatigényesek, és valójában baromi igénytelenek...csak megjátszák hogy ők milyen szuperek...tapasztaltam úgyhogy tudom ezt is, és akinek volt dolga ilyenekkel az mind tudja, szal még itt se bukik meg a story...sőt..

26/l

2012. nov. 2. 14:50
 39/71 anonim ***** válasza:
90%

Ettől jobb sztorit még nem olvastam a gyakorin az qrva élet.... XDDDD Kicsit komolyabbra fordítva a szót, én meg apukám horkolásához vagyok szokva, szval mások lehet h nem tudnának aludni tőle, de nekem meg se kottyan. Viszont attól még sosem aludtam jobban idegen helyen h vki horkolt volna, attól még ugyanúgy felkelek 6-7 órakor, és nem is tudom úgy kialudni magam. Ez nem attól függ sztem, ezért nem kéne szakítania

18/L

2012. nov. 2. 17:47
 40/71 anonim válasza:
75%
"sokkal jobban alszik, pláne idegen helyen, ha hallja vagy arra ébred" -> érdekes, én nem alszok attól jobban, ha felébredek :DD degenerált egy csaj, ha egyáltalán létezik xD
2012. nov. 10. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!