Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs olyan bogyó nőknek, amit ha beveszünk, megjön a kedvünk a szexhez? Ha lenne ilyen "bogyó" akkor bevennéd?
Igazság szerint annyira lestrapálnak a mindennapok, hogy nincs kedvem szexelni. Iskolába járok, gyereket nevelek, dolgozom és nap végére hulla fáradt vagyok. Ráadásul az alakom sem a régi...
A férjem viszont vonzónak lát.., neki csak a gyerek és a munkája van, suliba nem kell járnia. A gyerek általában rajtam lóg, a munkájával pedig napi pár órát foglalkozik és annyira nem sikeres benne, elég régóta csak viszi a vállalkozása a pénzt, nem hozza. Szóval összességében nincs kizsigerelve...
Én viszont bunkónak érzem magam, amikor hajnali kettőig tanulok, aztán lefeküdnék aludni és nem vagyok nyitott a dologra.
Komolyan, ha lenne valami szexbogyó, annak én örülnék a legjobban. Tuti lenyelném. Kitörölné az egész napos stresszt és lenne kedvem bármikor a hancúrhoz... :)
Neked nem bogyó kellene, hanem önbizalom! Ha nem érzed magad kívánatosnak, szexisnek, nem hiszed el, hogy egy pasi kívánhat úgy, ahogy vagy, akkor persze, hogy nincs kedved a szexhez!
Járj el bulizni, udvaroltass magadnak - lehetőleg fiatalabb pasikkal! :) Nem kell ágyba vinni őket, csak helyrerakja az önbizalmad, és megjön a kedved a szexhez is!
Jobb, mint bármilyen bogyó.
Na persze látom előre, hogy írod majd a kifogásokat, hogy ezért meg azért nem lehet... akkor meg bocs, de ez van! :)
37N
Havonta egyszer-kétszer bele kell férnie! :)
Az meg nem kifogás, hogy ennyi meg annyi dolgom van... nekem is van két állásom, gyerekem, háztartás, meg minden...
De fontos, hogy nőnek érezzem magam! :D
ha nincs kedved, erőd, akkor ne csináld.
vagy mondd neki hogy segítsen bele az otthoni teendőkbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!