Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha a nőknek kell a pénz?
a pasiknak a tökéletes szex, a háztartás vezetése és meleg kaja a fontos míg ők ülnek sörrel a kezükben és nézik a TV-t
na meg az sem elhanyagolható,hogy jól nézz ki.
akkor a nők miért ne várhatnák el,hogy sok pénzt hozz haza? a pasik a családfenntartók, a nőknek a háztartást kell vezetni+még dolgozni
valamit valamiért
Egyetértek az elsővel!
Én nem is sörözök, nem nézek sem focit sem F1-et. :)
Azt viszont elvárom, hogy szeretetből tedd szét a lábad minden nap ;)
"míg ők ülnek sörrel a kezükben és nézik a TV-t"
Te hol nőttél fel? Amúgy a nőknek sem árt néha, ha keresnek némi pénzt... És nem azzal, hogy szétteszik a lábukat.
nem. hányszor írjam le,hogy a nő is dolgozik?
ennyire értetlenek nem lehettek
Akkor ha a nő dolgozik, pénzt is keres... Nem tudom Te hol nőttél fel kiscsillag, de egyenjogúság van, meg emancipáció... Szerintem is ugyanakkora baromság, mint a vízhatlan teafilter, de ez van...
Na a viccet félretéve: eléggé gáz vagy... Ma már nem így mennek a dolgok, mert egy fizuból megélni ma Magyarországon az emberek 90%-ának nem megy... A maradék 10000, meg a felső 10000... De ők így is élnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!