Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A jelenlegi párkapcsolatomban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jelenlegi párkapcsolatomban teljesen elvesztettem önmagam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőm mellett sokat változtam az elmúlt 3 év során. Sajnos nem jó irányba. Nagyon féltékeny volt, ennek következtében teljesen befordultam. A régi kapcsolataim megszakadtak (ehhez hozzájárult az is, hogy új városba költöztünk), új barátaim pedig nincsenek. Előtte sokkal magabiztosabb voltam, nem okozott gondot az ismerkedés. Ha bejelölt egy lány facebook-on, már rögtön féltékenységi jelenetet vágott. Benne voltam sok buliban, őrültségben. Élveztem az életet. Most meg? Nincsenek barátaim, nincs kivel megbeszélnem a problémákat, nincs kivel elmenni szórakozni. Úgy érzem túl sokat feladtam önmagamból az ő kedvéért. Régen majd' ki csattantam, most meg... Ha a tükörbe nézek csak egy Savanyú Jóska néz vissza rám. Mit tehetek, hogy kikerüljek ebből a rossz helyzetemből?

2012. jún. 1. 09:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
És MIÉRT NEM HAGYOD OTT????
2012. jún. 1. 12:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Próbálj meg immunissá válni a jeleneteire és tedd meg, amit a saját lelkiismereted megenged.
2012. jún. 1. 20:03
 13/13 anonim ***** válasza:
55%
Honnan tudom? Nem egy könnyű este a leírásod alapján, nem volt nehéz kikövetkeztetni. Amúgy meg én is nőből vagyok és ha egy-egy vita alkalmával elborul az agyam...hát. :) Egyszerűen nem értem a felfogását. Ha már 3 éve vele vagy, nem csaltad meg sosem, nem adtál rá még okot sem, nem volt félreérthető szitu, sms, üzi, bármi, miért nem tud még megnyugodni? A kapcsolatunk elején amikor még nem ismertem annyira a párom én is féltékeny voltam. Mi is 3 éve vagyunk együtt, nem szoktam féltékenykedni. Mert megismertem és tudom hogy nem lenne rá képes. Nem tudom ő miért görcsöl rá ennyire. Nem lehet hogy régen, nagyon csúnyán átverték? Talán onnan maradt vissza.
2012. jún. 2. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!