Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Justasadgirl kérdése:
Mért van az hogy nem találom a helyem, illetve önmagam?
Figyelt kérdés
14 éves korom óta komoly kapcsolatokban éltem, sose volt azzal gondom, hogy barátot találjak magamnak. Amióta tavaly augusztusba véget ért a 2 és fél éves kapcsolatom egyszerűen nem találom a helyem és egyfolytában pofára ejtenek. Tudom, hogy nem szabad ráfeszülni a dolgokra meg türelmesnek kell lenni csak már jó lenne valakit magam mellett tudni. Nem hiszem hogy az előző barátomnak lenne hozzá köze, max annyi hogy szinte semmi önbizalmam nem maradt mellette.. ez épp elég hozzá vagy más áll a dologban?
Szerintetek? 20/L
2012. máj. 30. 20:30
1/6 anonim válasza:
Szerintem az önbizalom is fontos meg nem lehet hogy kicsit zárkozottabb vagy a külvilág felé ? Szerintem gyüjts egy kis önbizalmat legyél nyitott járj el otthonról és majd jön amikor jönnie kell
2/6 mogul válasza:
Szerintem fordíts egy kis időt magadra zárd ki a pasikat..foglalkozz magaddal egy kicsit és majd csdak utána foglakozz a pasikkal...lehet h nincs önbizalmad és ez a probléma :SS
3/6 anonim válasza:
Az önbizalom csökkenése miatt változott a kisugárzásod is, nem biztos, hogy annyian felfigyelnek rád, mint előtte. 20/F
4/6 A kérdező kommentje:
Pont ezeket próbálom csinálni, gyűjtöm a bókokat, eljárok mindenfelé, programokat szervezek.. viszont hamár valaki kicsit is érdekel, nekem nem megy ez a "szard le dolgot". Ha valaki érdekel igenis keresem és beszélgetek vele. Most is van egy ilyen srác. De rettegek hogy ez is balul fog elsülni! Köszönöm :)
2012. máj. 30. 20:37
5/6 anonim válasza:
"Ha valaki érdekel igenis keresem és beszélgetek vele."
Ez kinél nem alap dolog?!
6/6 A kérdező kommentje:
Egyfolytában azt hallgatom, hogy szard le ne keresd ne foglalkozz vele.. mondjuk sose fogadom meg mert szerintem ez nem így van..
2012. máj. 30. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!