Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elköltöznél abból a házból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elköltöznél abból a házból, amiben sok minden, illetve a hely is az exedre emlékeztet?

Figyelt kérdés
Jó és rossz emlékek vegyesen.Ha úgy döntenél hogy igen,akkor választanál egy olyan házat,amibe együtt szeretettek volna menni(bérelni)?Ez a ház pont olyan amit szeretnék,vannak benne extra dolgok,amit mindig is szerettem volna,plusz romantikus hangulata van,igaz egy kicsit drága.Csak egy a bökkenő:jól érezném ott magam egyedül?Magammal csak nem romantikázok,csak jobb valakivel együtt élni egy ilyen helyen,nem?Nem fordulnék be hogy ez az egész arra emlékeztetne amit vele szerettem volna átélni?
2012. máj. 25. 01:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudnod. Én nem költöznék el csak azért, mert a lakásban minden a volt páromra emlékeztet. Eleinte a "gyász" időszakban marad minden a helyén, aztán onnan érzem, hogy "ideje" továbblépnem, hogy elkezd zavarni, hogy még mindig a polcon vannak a közös képek. Lelki állapottól függően megfogom vagy a kukát, vagy egy dobozt és szépen elpakolok mindent, ami rá emlékeztet. Ha durva akarok lenni, még akár újra is meszelnék, valami teljesen más színre, de csak ezért biztosan nem költöznék.
2012. máj. 25. 01:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen. Nem az exem körül forog az életem. Nem fogok egész életemben ugyanabban a házban lakni csak az emlékek miatt, és főleg nem fogok lemondani az ízlésemről az exem miatt.
2012. máj. 25. 01:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha akarnék sem tudnék elköltözni. Én feldolgozom a dolgokat, nem menekülök előlük.

Éljen a csóróság... -.-

2012. máj. 25. 01:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Én ezt nem tartom menekülésnek,lelkileg érezném jobban magam egy új helyen,mert itt azért történt 1-2durva dolog is,ami néha eszembe jut.Plusz jobb lenne ha nem tudná hol lakom,attól is nyugodtabb lennék.
2012. máj. 25. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!