Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgoztátok fel a távkapcsolatot?
A barátnőm nagyon messze lakik tőlem (300Km) és mikor el kell válnunk mert megy haza akkor folyton rossz kedvem van 1-2 napig.De tökre elkeseredek meg olyan hiány érzetem van.Ti ezt hogy dolgozzátok fel/dolgoztátok fel?
20F/21N
hallottam már 5 éves távkapcsolatról is:D
amúgy mi is 1 néha 2 hetente találkozunk egyetem miatt, az viszont le tud kötni amikor tanulni kell^^
igazából neten beszélgetünk sokat, az együtt töltött időben meg nagyrész igazából ágyban vagyunk^^ de már 9 hónapja együtt vagyunk így (b. meg el is felejtettünk a 9.havi "fordulót"^^)
búcsuzás után és elvagyok telve vele, ált nem szokott hiányozni annyira, csak ha régebbóta nem látom, akkor kezd nőni a hiányérzetem, olyankor meg igazából pozitivan nézem és azt nézem hogy nemsoká újra láthatom és egyre jobban örülök:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!