Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vészeljük át a távkapcsolatot?
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt, de barátnőm már nagyon ki van lelkileg. Havonta egyszer tudunk találkozni. Szeptembertől ez megváltozna, egy városban laknánk. De addig? Mivel tudnám megvigasztalni, hogy lesz ez jobb is? Mit tudok tenni hogy könnyebb legyen?2012. ápr. 17. 23:34
1/6 anonim válasza:
addig meg probaljatok valahogy megoldani. de nyáron is tölthettek több időt együtt, nincs suli :D
3/6 anonim válasza:
miért csak 1 napot tudtok talizni a távkapcsban?
4/6 anonim válasza:
nem egy napot, hanem havonta 1x :D
5/6 A kérdező kommentje:
bonyolult a dolog nagyon.. az én szüleim nem is tudnak róla. az ő szülei kifejezetten ellenzik. :/ szerencsére nem tiltanak minket egymástól.
2012. ápr. 18. 07:11
6/6 anonim válasza:
Hát ha nem tudnak róla, még jó hogy nem ellenzik.
Mi 4 évig bírtuk, ehhez képest a 4 hónap lófütty, és szeptemberig már nagyon kevés idő van : ) Amúgy apró figyelmességekkel elhalmozni a másikat nagyon jó ötlet. Váratlan pillanatban egy sms, telefonhívás .. Írhatsz neki kézzel is levelet - bár ha a szülei ellenzik, lehet nem örülnek neki majd.
Nekem sokszor volt olyan, hogy rajzoltam neki, videót csináltam, vagy csak beszéltem, és azt vettem fel. Imádta ..
Kitartás, szurkolok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!